14 empreses més van ser seleccionades per aprofitar la segona edició del Programa Growth

Les empreses seleccionades van rebre més de 80 hores de coneixement especialitzat i impartit per professionals del món de l’empresa.

En començar el programa i després d’una fase d’anàlisi, cada empresa va disposar d’un Pla de Creixement totalment personalitzat que incloïa un mix de 33 hores de mentoria individual en les següents àrees de treball, sempre segons les seves necessitats:

  • Màrqueting: digital i tradicional
  • Vendes Internacionals i Comercialització
  • Finances
  • Estratègia, organització i lideratge

A més de 40 hores de formació grupal en les mateixes especialitats i 15 de sessions especials.

En total:

  • 33 hores de mentoria personalitzada i adaptada a les seves necessitats
  • 40 hores de formació grupal per experts punters
  • 15 hores de sessions extres
Growth Actua
Growth Actua

Com es fa la tria per al Programa Growth 2021?

En primer lloc, de totes les empreses que es van presentar es van escollir 50 que van gaudir d’una anàlisi empresarial que va oferir a l’empresa una radiografia de les seves àrees de millora i desenvolupament (valorada en 500 euros).

En segon lloc, d’aquestes 50 es van triar les 20 empreses que participarien en una classe magistral en pitch empresarial i que defensarien la seva candidatura.

Finalment, 14 empreses Growth, van tindre l’oportunitat de realitzar el programa sencer.

Els mentors i tutors

Els mentors i tutors, són els professionals del país, seleccionats entre experts en cada especialització concreta, que van acompanyar les empreses en el seu Pla de Creixement individual.

Vam seleccionar professionals del país amb experiència i expertesa provada en el seu camp.

Els professionals van ser els següents:

MARQUÈTING DIGITAL I TRADICIONAL

Anna Rodríguez Ferrer
Anna Rodríguez Ferrer
Fundadora i directora de Wow comunicació. Compta amb més de 15 anys d’experiència en projectes de comunicació de marca per empreses d’Espanya i Andorra. Transports Metropolitans de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Camper, Cadbury, Honda, Grandvalira, Andorra Turisme, Caldea i Govern d’Andorra són alguns dels clients pels qui ha treballat.
Fernando Ramoneda
Fernando Ramoneda
Més de 10 anys en consultoria estratègica Digital, professor de Marketing Digital en Inesdi Digital Business School, Enginyer i Economista, ha desenvolupat la seva carrera professional en varies multinacionals.
Jeniffer Ferrer
Jeniffer Ferrer
Experta en màrqueting, publicitat i imatge corporativa amb més de vint anys d’experiència. Actualment es dedica, principalment, a desenvolupar projectes artístics i culturals a Ergo Concepte. Va ser directora de màrqueting, imatge i comunicació corporativa de Vallnord durant cinc anys. Com a membre del comitè organitzador, ha estat directora de màrqueting i comunicació de la Copa del Món UCI de BTT, i també de la Copa del Món ISMF d’Esquí de Muntanya.

COMERCIALITZACIÓ I VENDES

Ivan Armengod
Ivan Armengod
Director de Grans Magatzems Pyrénées, Restauració i McDonald’s. Anteriorment càrrecs directius a ViaModa, Farmacia Galeno, etc… Diplomat en ADE, Màster Universitari Direcció Empreses, PDD IESE, Diplomatura Marketing i Marketing Directe a EADA, RRHH a ESADE, EFA a IEF, Dibex a ISDI.
Ivan Mora
Ivan Mora
Clúster manager d’ACTINN i professor de sistemes operatius a la UdA.
Compta amb més de 12 anys d’experiència ocupant càrrecs d’alta direcció a ANDBANK, vinculats amb el màrqueting, les vendes internacionals i les inversions. Va ser prèviament consultor sènior de processos a KPMG i cap de projectes informàtics en startups de la Silicon Valley i de Paris. Enginyer informàtic i MBA per ESADE, Màster en negocis digitals per ISDI, CIIA (Certifed International Investment Analyst) i Coach ACTP.
Jordi Cuenca
Jordi Cuenca
Sales & Contract Manager a Vallnord Pal Arinsal amb titulació TEAT al centre CESF de Barcelona.
Membre consultiu IUSC de programes a distancia i i amb més de 25 anys d’experiència en el món d’estratègies comercials i a la creació de nous productes turístics ens els sector de l’hoteleria, DMC i Món de la Neu.

FINANCES

Anna Escoriza
Anna Escoriza
Llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona, CEFA (Certified European Financial Analyst) i CFA ( Chartered Financial Analyst) amb 25 anys d’experiència en el sector financer, ocupant càrrecs d’alta direcció en entitat bancària durant més de 10 anys. Actualment desempenya funcions d’assessorament financer a AlfaQuest Saboya Assessors, entitat financera a la que es va incorporar a l’octubre 2019.
Alberto Rossi
Alberto Rossi
Fundador de la Consultora Financera Interlink Andorra. Emprenedor de vocació en diversos sectors, es soci fundador de la Consultora Estratègica In Movement! a Andorra i Espanya i ha consolidat la seva formació financera en els sectors de la banca, les finances i el món immobiliari acompanyant sempre la gestió de la direcció. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Assessor Financer Europeu i Postgrau en IESE i Institut d’Empresa.

ESTRATÈGIA, LIDERATGE I ORGANITZACIÓ

Mercè Arderiu Huix
Mercè Arderiu Huix
Llicenciada en Dret UB. Màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE. Postgrau en Mediació UDA. Sòcia- Consultora de Lidera. Aporta àmplia experiència com a consultora i formadora en processos de transformació organitzativa.
Anna Bentanachs Gonzalez
Anna Bentanachs Gonzalez
Dirigeix l’àrea de formació i consultoria a CERQUEDA RH. Sòcia-fundadora a KAXI COACHING (BCN), projecte en el que es desenvolupa com a coach per a directius, executius i equips. 20 anys d’experiència en consultoria de recursos humans per a PIMES. Professional Certified Coach (ICF). Màster en PNL acreditada per la AEPNL. Direcció Avançada en RH per ESADE. Empresarials UB.
Elisa Fité
Elisa Fité
Sòcia fundadora i directora de l’empresa andorrana OPCIOGroup, en la que coordina i acompanya la transformació cultural, de processos i de persones: divers, competències, lideratge i estructura organitzativa. Es llicenciada en Psicologia per la Universitat de Toulouse, i PDD per l’IESE Business School.

Classes grupals

Les classes grupals es faran cada dues setmanes en sessions de 3 hores i hem cercat professionals de reputació perquè cada sessió sigui una classe magistral, pràctica, aplicable i molt enfocada.

Les sessions i els temes principals seran els següents:

Sessió Data Àrea de millora Tema principal de les sessions Ponent
1 17 de setembre Estratègia, lideratge i organització Estratègia, la clau de l’èxit David Tomás
2 24 de setembre Estratègia, lideratge i organització Lideratge i organització d’equips de treball David Tomás
3 15 d’octubre Finances Introducció a l’anàlisi de balanç i compte de resultats. Jordi Fabregat
4 25 d’octubre Comercialització i vendes internacionals Accions per augmentar les vendes Xavier Canadell
5 5 de novembre Màrqueting digital i tradicional Com crear un pla estratègic de màrqueting i comunicació digital Montserrat Peñarroya
6 19 de novembre Internacionalització Com preparar l’empresa per internacionalitzar Pelayo Corella
Christian Valle García
7 3 de desembre Finances Aspectes claus per la presa de decisions en la vessant financera. Jordi Fabregat
8 13 de desembre Comercialització i vendes internacionals Com implementar un CRM correctament Xavier Canadell
9 28 de gener Màrqueting digital i tradicional Les estratègies i tàctiques per comunicar o vendre online Montserrat Peñarroya
10 4 de febrer Finances Metodologia de selecció de les inversions Jordi Fabregat
11 10 de febrer Comercialització i vendes internacionals El funnel de vendes i KPI’s Xavier Canadell
12 25 de febrer Internacionalització Eines de promoció internacional Pelayo Corella
Christian Valle García
13 11 de març Màrqueting digital i tradicional El pla d’acció online (seo, publicitat, xxss, …) Montserrat Peñarroya
14 18 de març Internacionalització Elaboració dels criteris de selecció de país Pelayo Corella
Christian Valle García

Sessions especials

Sessió Data Tema principal de les sessions Ponent
1 20 de desembre Innovar o…Innovar! NO hi ha alternativa! Sílvia Cunill
www.innovandconsult.com

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Nice Fruit

L’Andorre présente plusieurs avantages, que nous avons pris en compte lorsque nous avons pris la décision d’établir notre entreprise dans ce pays, tels que son climat de sécurité, sa législation et sa stabilité politique. Après y avoir installé notre entreprise, j’ai été surpris de voir à quel point les gens sont ravis de vivre ici. La qualité de vie y est très élevée.

José María Roger, President - Nice Fruit
Sergi Zamora - Casos d'èxit Andorra Business

neela-studio-logo-black-PNG

Nous avons choisi de venir en Andorre suite à la pandémie de Covid et nous avons vu la possibilité de créer un studio de production et de doublage audiovisuel dans le pays avec la possibilité de travailler à l’international. De plus, vivre en Andorre est merveilleux pour nos enfants grâce à l’environnement formidable et à la grande sécurité.

Sergi Zamora, PDG de Neela Studio
Freemindtronic

Nous sommes venus en Andorre car on adorait la montagne, parce que nous étions proche de l’Espagne et de la France, et surtout à cause du cadre de sécurité qu’offre la Principauté. Nous sommes très contents de continuer à avoir le soutien d’Andorra Business, car grâce à eux nous avons pu tisser de nombreux liens commerciaux avec des entreprises internationales.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
dalle-consulting-logo-black-PNG

Nous avons choisi d’ouvrir l’entreprise en Andorre en raison de son environnement naturel et sa qualité de vie. Andorra Business nous a beaucoup aidé aussi bien dans la phase initiale de notre implantation au pays, en nous facilitant des informations, mais aussi plus tard en participant à la première édition du Programme de croissance Growth et aux subventions

Elisabeth del Valle - Casos d'èxit Andorra Business
onalabs-logo-black-PNG

Andorre est un endroit idéal pour développer et tester toutes nos innovations, pour mettre en oeuvre des projets pilotes nationaux intégraux et pour générer des alliances commerciales. La concentration dans le domaine sportif est impressionnante, notamment grâce au grand nombre de sportifs qui vivent dans le pays, qui considère désormais le secteur comme prioritaire.

Elisabeth del Valle, CEO et co-fondatrice d'Onalabs
Echevarne

À partir de la fusion de deux projets et grâce à la loi sur les investissements étrangers qui ouvre les portes aux investissements extérieurs, nous avons décidé de lancer l’ouverture de notre laboratoire en Andorre. Nous espérons continuer à développer notre laboratoire, autant la partie clinique que la partie industrielle et vétérinaire.

Farmàcia Meritxell

Le fait d’avoir une entreprise en Andorre ne présente pas seulement des avantages fiscaux. La bureaucratie et la projection à l’international est aussi plus facile. Précisément, Andorra Business m’a aidée dans cette démarche pour faire connaître mes produits en dehors de la Principauté.

L’Andorre est un pays très intéressant pour favoriser l’expansion d’une entreprise. C’est aussi un paradis où vivre, en toute sécurité et avec des taxes super équitables. Andorra Business nous ont beaucoup aidés à trouver des événements, des lieux et des entreprises avec qui collaborer.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Clinica-Mobile-Andorra-logo

Nous avons décidé d’ouvrir la clinique en Andorre car nombreux des pilotes de Moto GP et Superbike que nous conseillons vivent ici, tels que Fabio Quartararo et Pol Espargaró. Aussi parce qu’il y a beaucoup d’athlètes d’élite qui vivent dans le pays. Andorra Business nous a aidé pour l’ouverture en nous fournissant des informations sur la façon de créer l’entreprise dans la Principauté.

La décision de créer une entreprise en Andorre n’a pas seulement été motivée par les facilités fiscales, mais surtout par la qualité de vie élevée et la présence de jeunes talentueux. NP Technology souhaite se développer dans le monde, en étendant sa présence dans d’autres pays, et Andorra Business a joué un rôle important en nous aidant dans notre processus d’internationalisation.

Marco Di Giampietro, CEO de NP Technology
Commencal

L’Andorre est un des meilleurs endroits à vivre au monde pour y installer la partie du design, marketing, conception et ingénierie d’une compagnie. Andorra Business nous aide à internationaliser notre entreprise grâce à ces connexions pour intégrer des nouveaux marchés qui sont parfois complexes à pénétrer.

Max Commencal, CEO de Commencal