14 empreses més van ser seleccionades per aprofitar la segona edició del Programa Growth

Les empreses seleccionades van rebre més de 80 hores de coneixement especialitzat i impartit per professionals del món de l’empresa.

En començar el programa i després d’una fase d’anàlisi, cada empresa va disposar d’un Pla de Creixement totalment personalitzat que incloïa un mix de 33 hores de mentoria individual en les següents àrees de treball, sempre segons les seves necessitats:

  • Màrqueting: digital i tradicional
  • Vendes Internacionals i Comercialització
  • Finances
  • Estratègia, organització i lideratge

A més de 40 hores de formació grupal en les mateixes especialitats i 15 de sessions especials.

En total:

  • 33 hores de mentoria personalitzada i adaptada a les seves necessitats
  • 40 hores de formació grupal per experts punters
  • 15 hores de sessions extres
Growth Actua
Growth Actua

Com es fa la tria per al Programa Growth 2021?

En primer lloc, de totes les empreses que es van presentar es van escollir 50 que van gaudir d’una anàlisi empresarial que va oferir a l’empresa una radiografia de les seves àrees de millora i desenvolupament (valorada en 500 euros).

En segon lloc, d’aquestes 50 es van triar les 20 empreses que participarien en una classe magistral en pitch empresarial i que defensarien la seva candidatura.

Finalment, 14 empreses Growth, van tindre l’oportunitat de realitzar el programa sencer.

Els mentors i tutors

Els mentors i tutors, són els professionals del país, seleccionats entre experts en cada especialització concreta, que van acompanyar les empreses en el seu Pla de Creixement individual.

Vam seleccionar professionals del país amb experiència i expertesa provada en el seu camp.

Els professionals van ser els següents:

MARQUÈTING DIGITAL I TRADICIONAL

Anna Rodríguez Ferrer
Anna Rodríguez Ferrer
Fundadora i directora de Wow comunicació. Compta amb més de 15 anys d’experiència en projectes de comunicació de marca per empreses d’Espanya i Andorra. Transports Metropolitans de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Camper, Cadbury, Honda, Grandvalira, Andorra Turisme, Caldea i Govern d’Andorra són alguns dels clients pels qui ha treballat.
Fernando Ramoneda
Fernando Ramoneda
Més de 10 anys en consultoria estratègica Digital, professor de Marketing Digital en Inesdi Digital Business School, Enginyer i Economista, ha desenvolupat la seva carrera professional en varies multinacionals.
Jeniffer Ferrer
Jeniffer Ferrer
Experta en màrqueting, publicitat i imatge corporativa amb més de vint anys d’experiència. Actualment es dedica, principalment, a desenvolupar projectes artístics i culturals a Ergo Concepte. Va ser directora de màrqueting, imatge i comunicació corporativa de Vallnord durant cinc anys. Com a membre del comitè organitzador, ha estat directora de màrqueting i comunicació de la Copa del Món UCI de BTT, i també de la Copa del Món ISMF d’Esquí de Muntanya.

COMERCIALITZACIÓ I VENDES

Ivan Armengod
Ivan Armengod
Director de Grans Magatzems Pyrénées, Restauració i McDonald’s. Anteriorment càrrecs directius a ViaModa, Farmacia Galeno, etc… Diplomat en ADE, Màster Universitari Direcció Empreses, PDD IESE, Diplomatura Marketing i Marketing Directe a EADA, RRHH a ESADE, EFA a IEF, Dibex a ISDI.
Ivan Mora
Ivan Mora
Clúster manager d’ACTINN i professor de sistemes operatius a la UdA.
Compta amb més de 12 anys d’experiència ocupant càrrecs d’alta direcció a ANDBANK, vinculats amb el màrqueting, les vendes internacionals i les inversions. Va ser prèviament consultor sènior de processos a KPMG i cap de projectes informàtics en startups de la Silicon Valley i de Paris. Enginyer informàtic i MBA per ESADE, Màster en negocis digitals per ISDI, CIIA (Certifed International Investment Analyst) i Coach ACTP.
Jordi Cuenca
Jordi Cuenca
Sales & Contract Manager a Vallnord Pal Arinsal amb titulació TEAT al centre CESF de Barcelona.
Membre consultiu IUSC de programes a distancia i i amb més de 25 anys d’experiència en el món d’estratègies comercials i a la creació de nous productes turístics ens els sector de l’hoteleria, DMC i Món de la Neu.

FINANCES

Anna Escoriza
Anna Escoriza
Llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona, CEFA (Certified European Financial Analyst) i CFA ( Chartered Financial Analyst) amb 25 anys d’experiència en el sector financer, ocupant càrrecs d’alta direcció en entitat bancària durant més de 10 anys. Actualment desempenya funcions d’assessorament financer a AlfaQuest Saboya Assessors, entitat financera a la que es va incorporar a l’octubre 2019.
Alberto Rossi
Alberto Rossi
Fundador de la Consultora Financera Interlink Andorra. Emprenedor de vocació en diversos sectors, es soci fundador de la Consultora Estratègica In Movement! a Andorra i Espanya i ha consolidat la seva formació financera en els sectors de la banca, les finances i el món immobiliari acompanyant sempre la gestió de la direcció. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Assessor Financer Europeu i Postgrau en IESE i Institut d’Empresa.

ESTRATÈGIA, LIDERATGE I ORGANITZACIÓ

Mercè Arderiu Huix
Mercè Arderiu Huix
Llicenciada en Dret UB. Màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE. Postgrau en Mediació UDA. Sòcia- Consultora de Lidera. Aporta àmplia experiència com a consultora i formadora en processos de transformació organitzativa.
Anna Bentanachs Gonzalez
Anna Bentanachs Gonzalez
Dirigeix l’àrea de formació i consultoria a CERQUEDA RH. Sòcia-fundadora a KAXI COACHING (BCN), projecte en el que es desenvolupa com a coach per a directius, executius i equips. 20 anys d’experiència en consultoria de recursos humans per a PIMES. Professional Certified Coach (ICF). Màster en PNL acreditada per la AEPNL. Direcció Avançada en RH per ESADE. Empresarials UB.
Elisa Fité
Elisa Fité
Sòcia fundadora i directora de l’empresa andorrana OPCIOGroup, en la que coordina i acompanya la transformació cultural, de processos i de persones: divers, competències, lideratge i estructura organitzativa. Es llicenciada en Psicologia per la Universitat de Toulouse, i PDD per l’IESE Business School.

Classes grupals

Les classes grupals es faran cada dues setmanes en sessions de 3 hores i hem cercat professionals de reputació perquè cada sessió sigui una classe magistral, pràctica, aplicable i molt enfocada.

Les sessions i els temes principals seran els següents:

Sessió Data Àrea de millora Tema principal de les sessions Ponent
1 17 de setembre Estratègia, lideratge i organització Estratègia, la clau de l’èxit David Tomás
2 24 de setembre Estratègia, lideratge i organització Lideratge i organització d’equips de treball David Tomás
3 15 d’octubre Finances Introducció a l’anàlisi de balanç i compte de resultats. Jordi Fabregat
4 25 d’octubre Comercialització i vendes internacionals Accions per augmentar les vendes Xavier Canadell
5 5 de novembre Màrqueting digital i tradicional Com crear un pla estratègic de màrqueting i comunicació digital Montserrat Peñarroya
6 19 de novembre Internacionalització Com preparar l’empresa per internacionalitzar Pelayo Corella
Christian Valle García
7 3 de desembre Finances Aspectes claus per la presa de decisions en la vessant financera. Jordi Fabregat
8 13 de desembre Comercialització i vendes internacionals Com implementar un CRM correctament Xavier Canadell
9 28 de gener Màrqueting digital i tradicional Les estratègies i tàctiques per comunicar o vendre online Montserrat Peñarroya
10 4 de febrer Finances Metodologia de selecció de les inversions Jordi Fabregat
11 10 de febrer Comercialització i vendes internacionals El funnel de vendes i KPI’s Xavier Canadell
12 25 de febrer Internacionalització Eines de promoció internacional Pelayo Corella
Christian Valle García
13 11 de març Màrqueting digital i tradicional El pla d’acció online (seo, publicitat, xxss, …) Montserrat Peñarroya
14 18 de març Internacionalització Elaboració dels criteris de selecció de país Pelayo Corella
Christian Valle García

Sessions especials

Sessió Data Tema principal de les sessions Ponent
1 20 de desembre Innovar o…Innovar! NO hi ha alternativa! Sílvia Cunill
www.innovandconsult.com

We call you!

We call you!
Nice Fruit
Nice Fruit
Andorra has a variety of advantages we took into account when we decided to establish the company in the country such as security, legislation and political stability. And after having done so, I was surprised by how much people love living in Andorra. It provides a very high quality of life.
José María Roger, President - Nice Fruit
Max-Commencal
Commencal
Andorra is one of the best places in the world to set up the design, marketing, conception and engineering part of a company. Andorra Business helps us to internationalize our company with its connections/contacts to enter markets where it is more complicated to settle.
Max Commencal, CEO of Commencal
Elia-Villa
Clinica-Mobile-Andorra-logo
We decided to open the clinic in Andorra because many of the Moto GP and Superbike riders that we advise live here, such as Fabio Quartararo and Pol Espargaró. Also because there are quite a few elite athletes living in the country. Andorra Business helped us for the launching of the business by providing us information on how to set up the company in the Principality.
Echevarne
Echevarne
From the merging of two projects and the foreign investment law, which opened the doors for investment from abroad, we decided to move ahead with opening the lab in Andorra. We hope to continue growing in both the clinic side as well as the industrial and veterinary one.
dalle-consulting-logo-black-PNG
We chose to open the company in Andorra because of its natural environment and the quality of life it offers. Andorra Business has helped us significantly both at the initial moment of our implementation in the country, providing us with information, and later by participating in the first edition of the Growth Program for business growth or opening its subsidies for companies to us.
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Having a business in Andorra does not only mean having tax benefits. It is also easier on a bureaucratic level and to project yourself internationally. Andorra Business helped me in precisely this process, making my products known outside the Principality.
Miguel-Jaques
Fremindtronic
We came to Andorra because we love mountains, because Spain and France were nearby, and especially because of the exceptional security framework that the Principality offers. We are very happy to continue with the support of Andorra Business, since thanks to them we have been able to establish many commercial links with international companies.
Jacques Gascuel, CEO of Freemindtronic
Miguel-Manterola

Andorra is a very interesting country to bolster the expansion of a company. Furthermore, it is a paradise to live in, safe and with fair taxation. Andorra Business greatly helped us in finding events, places and companies with which to collaborate.
Miguel Manterola, CEO of Ship-Quik