14 empreses més van ser seleccionades per aprofitar la segona edició del Programa Growth

Les empreses seleccionades van rebre més de 80 hores de coneixement especialitzat i impartit per professionals del món de l’empresa.

En començar el programa i després d’una fase d’anàlisi, cada empresa va disposar d’un Pla de Creixement totalment personalitzat que incloïa un mix de 33 hores de mentoria individual en les següents àrees de treball, sempre segons les seves necessitats:

  • Màrqueting: digital i tradicional
  • Vendes Internacionals i Comercialització
  • Finances
  • Estratègia, organització i lideratge

A més de 40 hores de formació grupal en les mateixes especialitats i 15 de sessions especials.

En total:

  • 33 hores de mentoria personalitzada i adaptada a les seves necessitats
  • 40 hores de formació grupal per experts punters
  • 15 hores de sessions extres
Growth Actua
Growth Actua

Com es fa la tria per al Programa Growth 2021?

En primer lloc, de totes les empreses que es van presentar es van escollir 50 que van gaudir d’una anàlisi empresarial que va oferir a l’empresa una radiografia de les seves àrees de millora i desenvolupament (valorada en 500 euros).

En segon lloc, d’aquestes 50 es van triar les 20 empreses que participarien en una classe magistral en pitch empresarial i que defensarien la seva candidatura.

Finalment, 14 empreses Growth, van tindre l’oportunitat de realitzar el programa sencer.

Els mentors i tutors

Els mentors i tutors, són els professionals del país, seleccionats entre experts en cada especialització concreta, que van acompanyar les empreses en el seu Pla de Creixement individual.

Vam seleccionar professionals del país amb experiència i expertesa provada en el seu camp.

Els professionals van ser els següents:

MARQUÈTING DIGITAL I TRADICIONAL

Anna Rodríguez Ferrer
Anna Rodríguez Ferrer
Fundadora i directora de Wow comunicació. Compta amb més de 15 anys d’experiència en projectes de comunicació de marca per empreses d’Espanya i Andorra. Transports Metropolitans de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Camper, Cadbury, Honda, Grandvalira, Andorra Turisme, Caldea i Govern d’Andorra són alguns dels clients pels qui ha treballat.
Fernando Ramoneda
Fernando Ramoneda
Més de 10 anys en consultoria estratègica Digital, professor de Marketing Digital en Inesdi Digital Business School, Enginyer i Economista, ha desenvolupat la seva carrera professional en varies multinacionals.
Jeniffer Ferrer
Jeniffer Ferrer
Experta en màrqueting, publicitat i imatge corporativa amb més de vint anys d’experiència. Actualment es dedica, principalment, a desenvolupar projectes artístics i culturals a Ergo Concepte. Va ser directora de màrqueting, imatge i comunicació corporativa de Vallnord durant cinc anys. Com a membre del comitè organitzador, ha estat directora de màrqueting i comunicació de la Copa del Món UCI de BTT, i també de la Copa del Món ISMF d’Esquí de Muntanya.

COMERCIALITZACIÓ I VENDES

Ivan Armengod
Ivan Armengod
Director de Grans Magatzems Pyrénées, Restauració i McDonald’s. Anteriorment càrrecs directius a ViaModa, Farmacia Galeno, etc… Diplomat en ADE, Màster Universitari Direcció Empreses, PDD IESE, Diplomatura Marketing i Marketing Directe a EADA, RRHH a ESADE, EFA a IEF, Dibex a ISDI.
Ivan Mora
Ivan Mora
Clúster manager d’ACTINN i professor de sistemes operatius a la UdA.
Compta amb més de 12 anys d’experiència ocupant càrrecs d’alta direcció a ANDBANK, vinculats amb el màrqueting, les vendes internacionals i les inversions. Va ser prèviament consultor sènior de processos a KPMG i cap de projectes informàtics en startups de la Silicon Valley i de Paris. Enginyer informàtic i MBA per ESADE, Màster en negocis digitals per ISDI, CIIA (Certifed International Investment Analyst) i Coach ACTP.
Jordi Cuenca
Jordi Cuenca
Sales & Contract Manager a Vallnord Pal Arinsal amb titulació TEAT al centre CESF de Barcelona.
Membre consultiu IUSC de programes a distancia i i amb més de 25 anys d’experiència en el món d’estratègies comercials i a la creació de nous productes turístics ens els sector de l’hoteleria, DMC i Món de la Neu.

FINANCES

Anna Escoriza
Anna Escoriza
Llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona, CEFA (Certified European Financial Analyst) i CFA ( Chartered Financial Analyst) amb 25 anys d’experiència en el sector financer, ocupant càrrecs d’alta direcció en entitat bancària durant més de 10 anys. Actualment desempenya funcions d’assessorament financer a AlfaQuest Saboya Assessors, entitat financera a la que es va incorporar a l’octubre 2019.
Alberto Rossi
Alberto Rossi
Fundador de la Consultora Financera Interlink Andorra. Emprenedor de vocació en diversos sectors, es soci fundador de la Consultora Estratègica In Movement! a Andorra i Espanya i ha consolidat la seva formació financera en els sectors de la banca, les finances i el món immobiliari acompanyant sempre la gestió de la direcció. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Assessor Financer Europeu i Postgrau en IESE i Institut d’Empresa.

ESTRATÈGIA, LIDERATGE I ORGANITZACIÓ

Mercè Arderiu Huix
Mercè Arderiu Huix
Llicenciada en Dret UB. Màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE. Postgrau en Mediació UDA. Sòcia- Consultora de Lidera. Aporta àmplia experiència com a consultora i formadora en processos de transformació organitzativa.
Anna Bentanachs Gonzalez
Anna Bentanachs Gonzalez
Dirigeix l’àrea de formació i consultoria a CERQUEDA RH. Sòcia-fundadora a KAXI COACHING (BCN), projecte en el que es desenvolupa com a coach per a directius, executius i equips. 20 anys d’experiència en consultoria de recursos humans per a PIMES. Professional Certified Coach (ICF). Màster en PNL acreditada per la AEPNL. Direcció Avançada en RH per ESADE. Empresarials UB.
Elisa Fité
Elisa Fité
Sòcia fundadora i directora de l’empresa andorrana OPCIOGroup, en la que coordina i acompanya la transformació cultural, de processos i de persones: divers, competències, lideratge i estructura organitzativa. Es llicenciada en Psicologia per la Universitat de Toulouse, i PDD per l’IESE Business School.

Classes grupals

Les classes grupals es faran cada dues setmanes en sessions de 3 hores i hem cercat professionals de reputació perquè cada sessió sigui una classe magistral, pràctica, aplicable i molt enfocada.

Les sessions i els temes principals seran els següents:

Sessió Data Àrea de millora Tema principal de les sessions Ponent
1 17 de setembre Estratègia, lideratge i organització Estratègia, la clau de l’èxit David Tomás
2 24 de setembre Estratègia, lideratge i organització Lideratge i organització d’equips de treball David Tomás
3 15 d’octubre Finances Introducció a l’anàlisi de balanç i compte de resultats. Jordi Fabregat
4 25 d’octubre Comercialització i vendes internacionals Accions per augmentar les vendes Xavier Canadell
5 5 de novembre Màrqueting digital i tradicional Com crear un pla estratègic de màrqueting i comunicació digital Montserrat Peñarroya
6 19 de novembre Internacionalització Com preparar l’empresa per internacionalitzar Pelayo Corella
Christian Valle García
7 3 de desembre Finances Aspectes claus per la presa de decisions en la vessant financera. Jordi Fabregat
8 13 de desembre Comercialització i vendes internacionals Com implementar un CRM correctament Xavier Canadell
9 28 de gener Màrqueting digital i tradicional Les estratègies i tàctiques per comunicar o vendre online Montserrat Peñarroya
10 4 de febrer Finances Metodologia de selecció de les inversions Jordi Fabregat
11 10 de febrer Comercialització i vendes internacionals El funnel de vendes i KPI’s Xavier Canadell
12 25 de febrer Internacionalització Eines de promoció internacional Pelayo Corella
Christian Valle García
13 11 de març Màrqueting digital i tradicional El pla d’acció online (seo, publicitat, xxss, …) Montserrat Peñarroya
14 18 de març Internacionalització Elaboració dels criteris de selecció de país Pelayo Corella
Christian Valle García

Sessions especials

Sessió Data Tema principal de les sessions Ponent
1 20 de desembre Innovar o…Innovar! NO hi ha alternativa! Sílvia Cunill
www.innovandconsult.com

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!
Farmàcia Meritxell

Tener el negocio en Andorra no solo tiene beneficios en el ámbito fiscal. También es más fácil la burocracia y proyectarte a escala internacional. Precisamente, Andorra Business me ha ayudado en este proceso para dar a conocer mis productos fuera del Principado.

Fremindtronic

Vinimos a Andorra porque nos encantaba la montaña, porque teníamos España y Francia cerca, y sobre todo por el marco de seguridad excepcional que ofrece el Principado. Estamos muy contentos de seguir contando con el apoyo de Andorra Business, ya que gracias a ellos hemos podido establecer muchos vínculos comerciales con empresas internacionales.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic

Andorra es un país muy interesante para potenciar la expansión de una empresa. Además, es un paraíso para vivir, seguro y con unos impuestos muy justos. En Andorra Business nos ayudaron muchísimo a encontrar eventos, lugares y empresas con quienes colaborar.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Echevarne

A partir de la fusión de dos proyectos y con la ley de inversión extranjera, que abría las puertas a la inversión de fuera, se decidió llevar adelante la apertura del laboratorio en Andorra. Esperamos seguir creciendo tanto en la parte clínica como en la parte industrial y veterinaria.

Commencal

Andorra es uno de los mejores lugares del mundo para montar la parte de diseño, marketing, concepción e ingeniería de una empresa. Andorra Business nos ayuda a internacionalizar nuestra empresa con sus conexiones/contactos para entrar en mercados donde es más complicado instalarse.

Max Commencal, CEO de Commencal

La decisión de crear una empresa en Andorra no solo se produjo por las facilidades fiscales, sino sobre todo por el alta calidad de vida y la presencia de jóvenes con talento. NP Technology quiere crecer en el mundo, ampliando su presencia en otros países, y Andorra Business ha ejercido un papel fundamental ayudándonos en nuestro proceso de internacionalización.

Marco Di Giampietro, CEO de NP Technology
Sergi Zamora - Casos d'èxit Andorra Business
neela-studio-logo-black-PNG

Elegimos venir en Andorra a raíz de la pandemia de la Covid y ver que para nuestro proyecto podíamos montar un estudio de producción audiovisual y de doblaje en el país y trabajar internacionalmente. Además vivir en Andorra es una maravilla para nuestros hijos por el entorno y por la gran seguridad.

Sergi Zamora, CEO de Neela Studio
Nice Fruit

Andorra tiene varias ventajas que valoramos mucho en el momento de decidir establecer la empresa, como son la seguridad, la legislación y la estabilidad política. Y después de establecernos en el país, me ha sorprendido cómo a la gente le encanta vivir en Andorra. Hay una gran calidad de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit
Clinica-Mobile-Andorra-logo

Decidimos abrir la clínica en Andorra porque muchos de los pilotos de Moto GP y Superbike que asesoramos viven aquí como Fabio Quartararo y Pol Espargaró. También porque hay bastantes deportistas de élite. Andorra Business nos ayudó a la hora de implantar el negocio facilitándonos la información de como montar la empresa en el Principado.

dalle-consulting-logo-black-PNG

Elegimos abrir la empresa en Andorra por su entorno natural y por la calidad de vida que ofrece. Andorra Business nos ha ayudado mucho tanto en el momento inicial de nuestra implantación al país, proporcionándonos información, como a posteriori participando en la primera edición del Programa Growth de crecimiento empresarial o acogiéndonos a sus subvenciones para empresas.

Elisabeth del Valle - Casos d'èxit Andorra Business
onalabs-logo-black-PNG

Andorra es un lugar perfecto para desarrollar y testar todas nuestras innovaciones, hacer pilotos integrales de país y para generar alianzas empresariales. El enclave en el ámbito deportivo es impresionante, sobre todo gracias al hecho que en él viven un gran número de deportistas y a que el país considera prioritario el sector.

Elisabeth del Valle, CEO y cofundadora de Onalabs