Home2022-10-04T10:22:02+01:00

Andorra Sports Innovation Summit

AWE Program Andorra

Growth Program

Creating a company in Andorra

Internationalize your business

Andorra Business Subsidies

Andorra Business

Andorra Business is Andorra’s economic promotion and development agency. Promoting key sectors for the diversification of the economy, attracting and accompanying foreign and local investment, supporting Andorran companies to become more competitive, and facilitating the arrival of new companies in the country are some of our priorities.

Grow from Andorra

Grow from Andorra

We help you in the process of constituting
and expanding a business
in Andorra

see more

Invest in Andorra

Invest in Andorra

Economic indicators, taxation, foreign investment
law… Discover all the
advantages of investing in Andorra

see more

Innovar amb tu

Innovar amb tu

Bigdata, drones, smart-city and
blockchain are some of the latest technologies
you will have access to.

see more

Latest newsLatest news

view more news

Upcoming eventsUpcoming events

Competició d'idees en equips de 3 per als reptes de millora dels hàbits saludables i del turisme esportiu d'andorra.

view more events

Mirada al futur

October 11

Pyrénées Andorra celebra l’11 d’octubre la jornada Mirada al futur al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Web Summit 2022

November 1 - November 4

Web Summit is the largest tech conference in the world, gathering more than 900 speakers, 2.300 startups, 70.000 attendees...

Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO of Commencal
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO of Ship-Quik
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO of Freemindtronic
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Andorra Recerca + Innovació
Andorra Digital
Andorra Business
Go to Top