Qui sommes-nous ?

Qui sommes-nous ?2021-09-03T12:29:52+01:00

Andorra Business est l’agence de développement économique d’Andorre.

Qui sommes-nous ?

Home»Découvrez Andorra Business»Qui sommes-nous ?

Qu’est-ce qu’Andorra Business?

Andorra Business est un acteur clé de l’amélioration de la compétitivité, l’innovation et la durabilité de l’économie andorrane, vu que :

Andorra Business

Que peut faire Andorra Business pour vous ?

Finalement, nous vous soutenons dans votre croissance et votre développement d’entreprise.

Où sommes-nous?

Où sommes-nous?

Prat de la Creu 68-76, 3er
(Edifici Administratiu Comú d’Andorra la Vella),
AD500 – Andorra la Vella

voir plus

Nous vous appelons

Nous vous appelons

Les piliers clé sur lesquels se fonde Andorra Business sontLes piliers clé sur lesquels se fonde Andorra Business sont

Support dans le processus

Support dans le processus

de constitution
de votre société

Solliciter l’information

Faciliter des contacts internationaux

Faciliter des contacts

internationaux
pour votre entreprise

Solliciter l’information

Connecter avec les acteurs clés

Connecter

votre entreprise avec les
acteurs clés du pays

Solliciter l’information

Faciliter les informations

Faciliter les informations

nécessaires afin de vous
assurer la viabilité de votre projet

Solliciter l’information

Innovez avec vous

Innovez avec vous

en créant l’infrastructure, les projets et
contacts qui vous permettront d’aller de l’avant

Solliciter l’information

Faciliter le contact

Faciliter le contact

avec l’Administration Publique
et le suivi des différents processus

Solliciter l’information

Dernières nouvellesDernières nouvelles

La troisième édition de l’Andorra Business Market présente les projets de 28 entreprises émergentes et réunit 35 investisseurs avec une capacité de financement de plus de 200 millions

16 mars, 2023|

Plus de 190 personnes ont participé à la première journée de l'Andorra Business Market, un forum participatif, dynamique et ouvert où des entreprises, des [...]

Le Consulat des États-Unis à Barcelone et Andorra Business lancent à nouveau un appel à la candidature pour 15 bourses destinées aux femmes entrepreneurs d’Andorre

13 mars, 2023|

Le Consulat général des États-Unis à Barcelone et Andorra Business ont présenté la deuxième édition du programme de formation gratuite pour les femmes entrepreneurs [...]

Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

dalle-consulting-logo-black-PNG
Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses.
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Go to Top