Fins a un màxim de 15 Empreses seran seleccionades per aprofitar la tercera edició del Programa Growth

Les empreses seleccionades rebran unes 70 hores de coneixement especialitzat i impartit per professionals del món de l’empresa.

Al començar el programa i després d’una fase d’anàlisi, cada empresa disposarà d’un Pla de Creixement totalment personalitzat que inclourà un mix de 40 hores de mentoria individual en les següents àrees de treball:

 • Màrqueting: digital i tradicional
 • Comercialització i vendes internacionals
 • Finances
 • Estratègia, organització i lideratge

En total:

 • 40 hores de mentoria personalitzada
 • 21 hores de formació grupal per experts punters
 • 4 hores de sessions extres
Growth Actua
Growth Actua

Com es fa la tria per al Programa Growth?

En primer lloc, de totes les empreses que es presentin s’escolliran un màxim de 50 que gaudiran d’una guia de recomanacions.

En segon lloc, d’aquestes 50 es triaran les 20 empreses que optaran a una classe magistral en pitch empresarial i que defensaran la seva candidatura.

Finalment, fins a un màxim de 15 empreses Growth, tindran l’oportunitat de realitzar el programa sencer.

Fases del programa

Pel que fa al desenvolupament del projecte Growth, el programa té una durada de nou mesos i està repartit en tres fases:

Fase 1: Selecció d’empreses participants

 • Recepció de sol·licituds
 • Entrevista a un màxim de 50 empreses (Andorra Business): Entrevista individualitzada exposant punts de millora empresarial
 • Selecció dels 20 finalistes: Sessió formativa del pitch empresarial
 • Selecció final de les empreses Growth que gaudiran de la totalitat del Programa Growth 2022

Fase 2: Programa Growth 2022 (7 mesos)

A partir del Pla de Creixement individual:

 • 40 hores de mentoria personalitzada
 • 21 hores de classes grupals Programa Growth
 • 4 hores de classes/sessions especials

Què oferim a les empreses?

Des d’Andorra Business posem a disposició de les empreses:

 • Un grup d’experts que conformaran el Pla de Creixement al llarg de tot el programa.
 • 40 hores d’assessorament expert individualitzat in company i 21 hores de formació especialitzada grupals.
 • Sessions col·lectives especials, màster classes i best practices amb experts i empresaris reconeguts.
 • Networking i cooperació empresarial.
Growth Actua

El preu del programa

El cost del programa Growth per les empreses seleccionades és de 600 euros + IGI per la seva participació.

El programa però té un valor estimat de 15.000 euros per cada empresa.

Growth Actua

Calendari

 • Del 5 de maig i fins al 8 de juny: Recepció de les sol·licituds de les empreses interessades.
 • Juny: Diagnosis empresarials per a un màxim de 50 empreses.
 • Mitjans de juny: selecció final de les 20 empreses.
 • 27 de juny: Sessió de preparació al Pitch Empresarial.
 • 13 de juliol: Presentacions pitch i selecció final de les empreses Growth.
 • 19 de setembre i durant 29 setmanes: Programa Growth.

Els mentors

Els mentors, són els professionals del país, seleccionats entre experts en cada especialització concreta, que us acompanyaran en el vostre Pla de Creixement individual.

Hem seleccionat professionals del país amb experiència i expertesa provada en el seu camp.

Els professionals són els següents:

MARQUÈTING DIGITAL I TRADICIONAL

Anna Rodríguez Ferrer
Anna Rodríguez Ferrer
Fundadora i directora de Wow comunicació. Compta amb més de 15 anys d’experiència en projectes de comunicació de marca per empreses d’Espanya i Andorra. Transports Metropolitans de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Camper, Cadbury, Honda, Grandvalira, Andorra Turisme, Caldea i Govern d’Andorra són alguns dels clients pels qui ha treballat.
Fernando Ramoneda
Fernando Ramoneda
Més de 10 anys en consultoria estratègica Digital, professor de Marketing Digital en Inesdi Digital Business School, Enginyer i Economista, ha desenvolupat la seva carrera professional en varies multinacionals.
Jeniffer Ferrer
Jeniffer Ferrer
Experta en màrqueting, publicitat i imatge corporativa amb més de vint anys d’experiència. Actualment es dedica, principalment, a desenvolupar projectes artístics i culturals a Ergo Concepte. Va ser directora de màrqueting, imatge i comunicació corporativa de Vallnord durant cinc anys. Com a membre del comitè organitzador, ha estat directora de màrqueting i comunicació de la Copa del Món UCI de BTT, i també de la Copa del Món ISMF d’Esquí de Muntanya.

COMERCIALITZACIÓ I VENDES INTERNACIONALS

Ester Servat
Ester Servat
International Sales Manager a Grandvalira (NEVASA) amb més de 15 anys participant en l’estratègia comercial de l’empresa per a la consolidació i recerca de nous mercats internacionals, i més de 25 anys d’experiència en el sector turístic i hostaler en empreses com la Walt Disney World Company Orlando o Disneyland Paris, així com en l’organització d’esdeveniments com els Jocs dels Petits Estats d’Europa 2005, la Copa del Món Soldeu 2012 o les Finals Copa Europa 2014.
Imparteix cursos de formació sobre Andorra i Grandvalira per Europa (també a països com Brasil o Corea) i és titulada TEAT per l’Escola de Turisme St. Ignasi i diplomada en Estudis Superiors d’Hostaleria per L’École Hotelière de Lausanne.
Ivan Armengod
Ivan Armengod
Director de Grans Magatzems Pyrénées, Restauració i McDonald’s. Anteriorment càrrecs directius a ViaModa, Farmacia Galeno, etc… Diplomat en ADE, Màster Universitari Direcció Empreses, PDD IESE, Diplomatura Marketing i Marketing Directe a EADA, RRHH a ESADE, EFA a IEF, Dibex a ISDI.
Jordi Cuenca
Jordi Cuenca
Sales & Contract Manager a Vallnord Pal Arinsal amb titulació TEAT al centre CESF de Barcelona. Membre consultiu IUSC de programes a distancia i i amb més de 25 anys d’experiència en el món d’estratègies comercials i a la creació de nous productes turístics ens els sector de l’hoteleria, DMC i Món de la Neu.

FINANCES

Ignasi Martín
Ignasi Martín
Llicenciat en Ciències econòmiques i empresarials per la UAB (Barcelona). Màster en Direcció Econòmica-Financera en Centre d’Estudis Financers (CEF). Programa Direcció General en EADA. PADE en la UPF (Barcelona) i Diplomat en Direcció i Gestió de la Innovació en la UNIR. Experiència de més de 30 anys com alt directiu en diversos bancs espanyols i andorrans. Actualment és Director General del clúster ACTINN i fundador i CEO de WHOOP Coaching i consulting.
Alberto Rossi
Alberto Rossi
Emprenedor de vocació en diversos sectors , es soci fundador de la Consultora Estratègica In Movement! a Andorra i Espanya i ha consolidat la seva formació financera en els sectors de la banca, les finances i el món immobiliari acompanyant sempre la gestió de la direcció. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Assessor Financer Europeu i Postgrau en IESE i Institut d’Empresa.

ESTRATÈGIA, LIDERATGE I ORGANITZACIÓ

Mercè Arderiu Huix
Mercè Arderiu Huix
Llicenciada en Dret UB. Màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE. Postgrau en Mediació UDA. Sòcia- Consultora de Lidera. Aporta àmplia experiència com a consultora i formadora en processos de transformació organitzativa.
Anna Bentanachs Gonzalez
Anna Bentanachs Gonzalez
Dirigeix l’àrea de formació i consultoria a CERQUEDA RH. Sòcia-fundadora a KAXI COACHING (BCN), projecte en el que es desenvolupa com a coach per a directius, executius i equips. 20 anys d’experiència en consultoria de recursos humans per a PIMES. Professional Certified Coach (ICF). Màster en PNL acreditada per la AEPNL. Direcció Avançada en RH per ESADE. Empresarials UB.
Elisa Fité
Elisa Fité
Sòcia fundadora i directora de l’empresa andorrana OPCIOGroup, en la que coordina i acompanya la transformació cultural, de processos i de persones: divers, competències, lideratge i estructura organitzativa. Es llicenciada en Psicologia per la Universitat de Toulouse, i PDD per l’IESE Business School.
Clàudia Cornella Durany
Clàudia Cornella Durany
Experta en Lideratge. Coach (PCC per ICF), Mentora, Consultora Sistèmica i Formadora. Fundadora de Clàudia Cornella Leadership. Compta amb 25 anys d’experiència internacional com a líder en el sector financer, a nivell públic i privat, especialment durant els seus darrers anys al Govern d’Andorra com a Secretaria d’Estat d’Assumptes Financers Internacionals, que li ha donat una visió i un enfocament complets sobre qualsevol situació. Membre de la Junta del Chapter Andorra ESADE Alumni i Membre de la Junta de l’Associació de Dones d’Andorra (ADA) on és responsable de relacions internacionals.
Ivan Armengod
Ivan Armengod
Director de Grans Magatzems Pyrénées, Restauració i McDonald’s. Anteriorment càrrecs directius a ViaModa, Farmacia Galeno, etc… Diplomat en ADE, Màster Universitari Direcció Empreses, PDD IESE, Diplomatura Marketing i Marketing Directe a EADA, RRHH a ESADE, EFA a IEF, Dibex a ISDI.

Les 13 empreses seleccionades són les següents:

 1. PIC NEGRE SA
 2. ACCESSIBLE ESPORT ANDORRA 2030
 3. CASAMANYA PLAY GROUND SLU
 4. JECOMDISSENY
 5. SMARTSON SLU
 6. SOLID ROBOTICS DISTRIBUTION SL
 7. GLOBALCOMERÇ
 8. BIT24 SL
 9. CLEAN WIFI ROOM
 10. STASH
 11. TEMPUS SL
 12. LESLLEIS.COM
 13. SUCASUC SL

Classes grupals

Les classes grupals es faran un cop al mes en sessions de 3 hores i hem cercat professionals de reputació perquè cada sessió sigui una classe magistral, pràctica, aplicable i molt enfocada.

Les sessions i els temes principals seran els següents:

Sessió Dates Àrea de millora Tema principal de les sessions Ponent
1 30 de setembre Estratègia, lideratge i organització L’estratègia i atracció de talent: la clau de l’èxit David Tomás
2 20 d’octubre Comercialització i Vendes Internacionals Accions per augmentar les vendes i beneficis del CRM Xavier Canadell
3 25 de novembre Finances Finances per no financers Jordi Fabregat
4 20 de gener Màrqueting digital i tradicional Com es crea un Pla de Comunicació Online: parts d’un pla i inici de la creació Montserrat Peñarroya
5 3 de febrer Comercialització i Vendes Internacionals Implementació del CRM, disseny del funnel de vendes i principals KPI’S Xavier Canadell
6 17 de febrer Màrqueting digital i tradicional Incorporem al pla les accions de màrqueting digital que millor funcionen: el SEO, la publicitat i la presència a xarxes socials Montserrat Peñarroya
7 5 de maig Internacionalització Com preparar l’empresa per internacionalitzar i les eines Pelayo Corella, Christian Valle García

Sessions especials

Dates Tema principal de les sessions Ponent
1 14 de setembre Innovar o…Innovar! NO hi ha alternativa! Sílvia Cunill
www.innovandconsult.com

Et truquem

Et truquem!

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

dalle-consulting-logo-black-PNG
Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses.

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal


La decisió de crear una empresa a Andorra no sols es va produir per les facilitats fiscals, sinó sobretot per l’alta qualitat de vida i la presència de joves amb talent. NP Technology vol créixer al món, ampliant la seva presència en altres països, i Andorra Business ha exercit un paper fonamental ajudant-nos en el nostre procés d’internacionalització.

Marco Di Giampietro, CEO de NP Technology

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik