Le projet DRIVE INML

DRIVE INML est un projet européen implanté dans le cadre du programme Interreg POCTEFA et qui consiste en « L’amélioration de la compétitivité des entreprises de la zone transfrontalière moyennant la direction internationale des niches de marché ».

POCTEFA-Actua

Le but poursuivi par POCTEFA est de renforcer l’intégration économique et sociale de la zone frontalière Espagne-France-Andorre. L’aide mise en place est centrée sur le développement d’activités économiques, sociales et environnementales transfrontalières à travers des stratégies conjointes en faveur du développement durable du territoire.

Le projet DRIVE INML vise à identifier des entreprises « championnes cachées », c’est-à-dire, qui dirigent leurs niches de marché, mais ne sont pas clairement tournées vers les marchés internationaux malgré leur grand potentiel. En ce sens, il n’existe actuellement aucune aide spécifique pour ces entreprises et c’est pour cela que le projet développera un nouveau service commun transfrontalier destiné à ce type d’entreprises, centré sur la formation, l’accélération et l’internationalisation de celles-ci.

Ce service permettra que les entreprises puissent établir plus facilement des contacts avec des collaborateurs et que ces contacts débouchent sur des accords commerciaux et une amélioration de leur compétitivité. DRIVE INML se déroulera entre le 1ᵉʳ janvier 2020 et le 30 avril 2022.

Un consortium, dirigé par l’Agence de la Compétitivité de l’Entreprise, ACCIÓ et formé par Beaz, BIC Crescendo et Andorra Business

Logo - Accio
Logo - Beaz
Logo - Crescendo

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.