Com calmar situacions tenses amb eines de comunicació no violenta

Event Cambra de Comerç
Dirigit a: Directors, caps d’equip, personal encarregat de la comunicació corporativa i la relació amb els clients. Treballadors que hagin de gestionar situacions conflictives i/o que es trobin amb situacions on la comunicació en l’equip sigui difícil. Qualsevol persona que vulgui millorar les seves habilitats comunicatives.

Objectius: Els alumnes coneixeran les eines comunicatives que els permetin preparar-se i gestionar converses difícils. Desenvoluparan estratègies per calmar situacions potencialment violentes i transformar-les en diàlegs constructius. Treballaran eines que els permetin reduir l’estrès que generen aquestes situacions i practicaran eines pròpies de la comunicació no violenta com l’escolta activa o el problem-solving.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Ramon Tena Pera – Llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i màster en mediació per la Universitat de Barcelona. Mediador i formador en gestió positiva del conflictes. Director de Dialoga. Coordinador acadèmic del postgrau en mediació a la Universitat d’Andorra i Membre del Pool of Trainers del Consell d’Europa. Col·labora habitualment amb organismes internacionals en la facilitació de seminaris i grups de treball, i és col·laborador pedagògic de la Cambra, l’UdA, l’UPF, el Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya i el European Youth Forum. Màster en Gestió de Conflictes: Mediació per la UB.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/situacions-tenses/

Add to my calendar

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 April, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 April, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 April, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 April, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 April, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 March, 2024