El ciclisme, un esport ben complet i saludable, clau del desenvolupament econòmic en territoris de muntanya

Event Comú d’Encamp
El departament de Turisme del Comú d’Encamp us convida a la darrera ponència del cicle de conferències en el marc del turisme esportiu i de benestar, que porta per a títol ‘El ciclisme, un esport ben complet i saludable, clau del desenvolupament econòmic en territoris de muntanya’, una xerrada que anirà a càrrec de Joaquim ‘Purito’ Rodríguez i Àngel Edo, i conduida per Xevi Guinovart.

La conferència, que tindrà lloc el pròxim dilluns 22 d’octubre a les 19 hores a la sala de festes del Complex d’Encamp, servirà per oferir un debat sobre l’actual perfil de visitant, que demanda nous productes i l’adaptabilitat del sector turístic a les seves demandes, així com de la desestacionalització del turisme, i tot, des de l’exemple del ciclisme.

Ponents

JOAQUIM ‘PURITO’ RODRÍGUEZ: Alma matter de La Purito Andorra, és un dels ciclistes que ha deixat una empremta més gran i profunda en el món del ciclisme, on ha aconseguit grans i memorables victòries al Giro, al Tour i a la Vuelta, així com en altres curses importants, liderant el rànquing UCI els anys 2010, 2012 i 2013.

Tancada la seva etapa professional, segueix vinculat al ciclisme a través de la seva empresa de gestió d’esdeveniments esportius i també amb una escola ciclista.

ÀNGEL EDO: Exciclista professional, col·laborador en escoles de ciclisme, director de Managements a Kec Pro Sport, empresa de representació esportiva de ciclistes, comentarista tècnic en les retransmissions de ciclisme a TV3, és també l’organitzador de la marxa cicloturista La Purito Andorra.

Entrada lliure

Més informació
 

Add to my calendar

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 April, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 April, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 April, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 April, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 April, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 March, 2024