Formació en e-Commerce: especialitza’t

Event Cambra de Comerç
Dirigit a: Aquelles persones que volen especialitzar-se o completar la seva formació a l’entorn del màrqueting digital i les vendes. Emprenedors en l’entorn online que necessiten les eines necessàries per posar en marxa un comerç electrònic.

Objectius: Millorar la competitivitat, capacitació i professionalització dels comerciants minoristes, dotant-los dels coneixements digitals perquè puguin incorporar-los a les estratègies de màrqueting, vendes, publicitat i comunicació dels seus comerços.

Adquirir els coneixements necessaris per integrar els canals digitals en les seves accions de vendes.

Aprendre diferents tipus d’estratègies de captació, fidelització i vinculació -engagement- en entorns digitals.

Aprendre a posicionar el seu comerç en cercadors com Google i calcular la rendibilitat de les seves accions digitals i la millora de resultats.

Preu: 780 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Fernando Ramoneda – Co Fundador i director general a Iniced, Co Fundador de Incubame i Voltime. Expert en desenvolupament de negoci internacional i formació digital. Més de 20 anys d’experiència en direcció comercial d’empreses nacionals i multinacionals. Emprenedor i empresari del sector turisme i internet. Impulsor de la transformació digital de les organitzacions i de les persones.

Pau Llambí – CEO de Marketers Group. Àmplia experiència en digitalització d’empreses i elaboració d’estratègies de màrqueting. Premi GEMA 2012 a la Gestió Empresarial en la Mediació Asseguradora premi INESE a la innovació pel portal segurbonus.com.

Lluis Serra – Director, tutor i professor del Postgrau en eCommerce i Cross Channel. Compta amb una àmplia experiència com a formador i ponent de diferents temàtiques vinculades al món d’internet i l’eCommerce. Membre del Comitè Executiu del Consell de Comerç Electrònic d’Espanya.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/formacio-en-e-commerce-especialitzat/

Add to my calendar

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 April, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 April, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 April, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 April, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 April, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 March, 2024