Matins d’Actua – Vols muntar el teu propi negoci? Per on he de començar?

Event Actua
A l’hora de muntar un nou negoci, cal plantejar-se diverses qüestions. Vull simplement obrir un comerç o bé muntar una societat? Quins avantatges i inconvenients té cada opció? Quins impostos i taxes hauré de pagar en cada cas? Puc optar a alguna ajuda o subvenció?

Ponents

Maika Nin – Sòcia-Directora d’Assessorament, Inversió Estrangera i Fiscalitat a Triple A. Maika Nin ha desenvolupat la seva carrera professional durant més de 10 anys a firmes d’auditoria a Andorra. En concret, ha participat en la modificació de la Llei de comptabilitat dels empresaris per adequar-ho a l’entrada en vigor de l’impost sobre societats. I, en els darrers anys ha col·laborat en les publicacions de temàtica comptable i del sistema tributari andorrà.

Mònica Núñez – Sòcia-Directora d’Auditoria, Consultoria i Propietat Intel·lectual a Triple A. Mònica Núñez ha desenvolupat la seva carrera professional durant més de 20 anys a firmes d’auditoria a Espanya i Andorra. Tanmateix, en els darrers anys s’ha especialitzat en l’àmbit de la consolidació comptable. Aquest fet li ha permès desenvolupar aquesta especialitat com a freelance en una empresa cotitzada.

Add to my calendar

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 April, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 April, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 April, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 April, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 April, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 March, 2024