Vèncer o convèncer? 10 imprescindibles per saber negociar i gestionar persones

Event Cambra de Comerç
Dirigit a: a empresaris, directius i encarregats de comerç, pels quals la gestió d’equips i els processos de negociació representen un punt d’inflexió per a l’èxit del seu negoci. Comerciants i petits empresaris, emprenedors i responsables d’equips que desitgin incorporar un nou estil de gestió de persones i negociació per a la millora de resultats.

Objectius: sessió pràctica de treball sobre les 10 accions clau del nou estil de lideratge basat en l’empoderament supervisat, on la integració d’aquestes competències, des d’aquest nou enfoc, permetrà desenvolupar i gestionar equips i persones de manera òptima i potenciar les teves habilitats de negociació. Ampliar les habilitats directives i de gestió d’equips. Aconseguir persones motivades i compromeses amb la seva activitat, que se sentin part del projecte. Treballar eines per a la creació de valor en els processos de negociació i adoptar competències per millorar els resultats i l’eficiència en les negociacions amb proveïdors i clients.

Preu: 165 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Saúl Larrayad – Fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l’Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RR.HH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal, Andorra i Àsia, i més de 10 anys com a formador.

Laia Febrer – Col·laboradora de la Consultora Tal3ntia. Llicenciada en Matemàtiques i Estadística per la UPC, MBA Internacional per La Salle Business School i Postgrau en Comunicació per la URL. Posseeix més de 15 anys d’experiència a la indústria Farmacèutica en diverses àrees com l’accés al mercat i el màrqueting, 6 dels quals en posicions directives. Exerceix com a Coach Executiu (Certificació ICF) i és professora de programes superiors de Màrqueting a la UB. Posseeix diverses experiències internacionals i de gestió d’equips a Espanya i França.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/vencer/

Add to my calendar

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 April, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 April, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 April, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 April, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 April, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 March, 2024