Webinar Lidera – Lideratge de persones i equips (1a sessió)

Event Others

Lideratge de persones i equips “Com convertir l’adversitat en oportunitat” – mirada des del Coaching

Data: 2 sessions – els dimecres 27 de Maig i 3 de Juny de 17.00 a 18.30
Preu: Un SMS al telèfon solidari 828 amb la paraula “ajuda”

“La clau no és centrar la nostra atenció en trobar respostes a les velles preguntes. La clau està en fer-nos preguntes que mai ens havíem fet” – Albert Einstein.

Presentació

El COVID 19 ens ha obligat a sortir a tots de la nostra zona de confort, a canviar els nostres hàbits i adquirir-ne d’altres, però sobretot ens ha fet conscients de com en som de fràgils. D’adonar-nos que estem en un món més complex i canviant del que pensàvem, tot passa a una velocitat vertiginosa, i ens adonem que no podem controlar-ho. Haurem d’aprendre a gestionar la incertesa que avui ens acompanya, haurem d’aprendre a viure per sempre amb ella, i sí és tot un repte. Perquè ens ha tocat viure una nova realitat, un terreny sense experimentar. Haurem d’aprendre a liderar la nostra vida, tant personal com professional, de manera diferent. Reinventar-nos, avançar i no paralitzar-nos, ser capaços de veure i trobar altres alternatives, que poden ser les solucions.

En la situació econòmica actual per tal d’assegurar la supervivència a curt termini i servir, amb una visió a mig-llarg termini serà clau estar preparats per adaptar-nos als canvis i fonamental el rendiment dels nostres equips. Avui més que mai serà necessari recordar que darrera de l’estratègia d’una empresa / organització sempre hi ha persones.

Recordem que un Equip d’Alt Rendiment és aquell que aconsegueix grans resultats i els membres treballen motivats i compromesos. La motivació de l’equip no passa necessàriament per la recompensa econòmica. La majoria de les vegades el que veritablement els motiva són objectius clarament definits, un lideratge sa i motivador, el sentir-se una part essencial de l’organització i que el seu treball sigui valorat i considerat necessari. Avui més que mai tenir un Equip d’Alt Rendiment serà fonamental.

I com aconseguir-ho en la situació actual?

Si tens un equip, la Clàudia proposa que treballis seguint la seva metodologia, la metodologia de les 4 “L”, tot utilitzant eines del Coaching, Intel.ligència emocional i PNL, perquè en nosaltres està la clau de l’èxit en el nostre equip.

Sessió 1 – 27 de Maig de 17.00 a 18.30

Contingut

1. Per generar ACCIÓ, cal definir els objectius, buscar opcions i fer un bon pla d’acció. Model GROW – SMART
2. Metodologia de les 4 “L”

  • Auto-Lideratge -Cal apostar per un lideratge sostenible en el temps. Això implica un autoconeixement. Identificar les nostres creences, emocions i comportaments (hàbits). Visualitzar el “nostre ICEBERG” per treballar la consciència.
  • Lideratge Professional/Empresarial – Cal potenciar les nostres habilitats Soft-Skills. Les imprescindibles: Lideratge de servei, Comunicació, Gestió del temps, Gestió d’equips, Gestió del canvi i Gestió d’emocions .
  • Lideratge Situacional. Cal  tenir un lideratge flexible, adaptable a la situació i a les persones. A hores d’ara serà bàsic l’efectivitat al comunicar-nos amb altres, així com reduir la frustració que genera el no saber.
  • Lideratge Sistèmic. Liderar equips amb visió integradora, àmplia i lliure de judicis. Objectiu: Ser un “líder constructor de ponts” amb percepció sistèmica

Sessió 2 – 3 de Juny de 17.00 a 18.30

La Clàudia ens parlarà en aquesta sessió de la Gestió d’equips. Ens explicarà el Lideratge Sistèmic, el coaching sistèmic, i la importància de les lleis sistèmiques de Bert Hellinger: “Solucions senzilles per a problemes complexos”.
Tot hi ser un programa “on line live” ens té preparat un exercici pràctic molt interessant. No us el perdeu!

Inscriu-te

Add to my calendar

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 April, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 April, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 April, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 April, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 April, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 March, 2024