La guerra comercial entre els Estats Units i la Xina

Evento Cambra de Comerç

La Cambra organitza la conferència sobre “La guerra comercial entre els Estats Units i la Xina”, que anirà a càrrec del consultor i professor Sergio Costa Sant’ Anna. L’acte tindrà lloc el proper 1 d’octubre del 2019 a les 19.00 hores a la sala d’actes de la Cambra.

Sergio Costa tractarà sobre el conflicte econòmic que les dues superpotències mantenen històricament i que s’ha potenciat des de l’era del president nord-americà Trump i que afecta de manera directa a l’activitat dels negocis a escala global. Així, el ponent explicarà a les causes subjacents que han motivat el pol de força per a la predominança econòmica i tecnològica, actual i futura.

Costa Sant’ Anna, professional amb més de 18 anys d’experiència en els mercats europeus, nord-americà, asiàtic i LATAM, és Doctor en International Tax, Money Laudering i Compliance i MBA a IESE Business School. Amb una llarga trajectòria, Costa ha ocupat llocs de responsabilitat en diferents entitats i empreses com ara consultor per a l’European Bank for Reconstruction and Development (EBRD); expert en International Tax and Money Laundering (European Union); Supervisor de l’European Comission i soci-director de l’empresa Inside International Consulting (Andorra), entre molts d’altres. Sergio Costa també ha ocupat diversos llocs de professor en diverses centres formatius com ara IESE Business School; Universitat Pompeu Fabra o Barcelona School of Management.

L’acte és obert i gratuït, pero es prega confirmar assistència a la Cambra trucant al 80 92 92 o fent clic al seguent enllaç, https://bit.ly/2kKHv7n.
 

Añadir a mi calendario

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Abril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Abril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Abril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Abril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Abril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Marzo, 2024