La guerra comercial entre els Estats Units i la Xina

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç

La Cambra organitza la conferència sobre “La guerra comercial entre els Estats Units i la Xina”, que anirà a càrrec del consultor i professor Sergio Costa Sant’ Anna. L’acte tindrà lloc el proper 1 d’octubre del 2019 a les 19.00 hores a la sala d’actes de la Cambra.

Sergio Costa tractarà sobre el conflicte econòmic que les dues superpotències mantenen històricament i que s’ha potenciat des de l’era del president nord-americà Trump i que afecta de manera directa a l’activitat dels negocis a escala global. Així, el ponent explicarà a les causes subjacents que han motivat el pol de força per a la predominança econòmica i tecnològica, actual i futura.

Costa Sant’ Anna, professional amb més de 18 anys d’experiència en els mercats europeus, nord-americà, asiàtic i LATAM, és Doctor en International Tax, Money Laudering i Compliance i MBA a IESE Business School. Amb una llarga trajectòria, Costa ha ocupat llocs de responsabilitat en diferents entitats i empreses com ara consultor per a l’European Bank for Reconstruction and Development (EBRD); expert en International Tax and Money Laundering (European Union); Supervisor de l’European Comission i soci-director de l’empresa Inside International Consulting (Andorra), entre molts d’altres. Sergio Costa també ha ocupat diversos llocs de professor en diverses centres formatius com ara IESE Business School; Universitat Pompeu Fabra o Barcelona School of Management.

L’acte és obert i gratuït, pero es prega confirmar assistència a la Cambra trucant al 80 92 92 o fent clic al seguent enllaç, https://bit.ly/2kKHv7n.
 

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top