Vols entrenar la gestió de projectes?

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: Empresaris, directius, caps d’àrea o responsables de departaments on la gestió de projectes i persones per projectes sigui clau en el desenvolupament d’accions i consecució d’objectius.

Objectius: Aprendre a treballar per projectes, entenent els elements bàsics i els beneficis del mètode respecte a la qualitat i a la visió d’un model compartit. Conèixer la metodologia de gestió per projectes com a eina per fomentar el treball en equip i l’aportació individual. Entrenar les competències bàsiques per a la direcció de persones per projectes, inclosa la definició i seguiment d’objectius i indicadors. Entendre la gestió del canvi des de la perspectiva del canvi personal.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Saúl Larrayad Porroche – Fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l’Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RRHH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal i Andorra, i actualment compagina la labor de formació i coaching amb la direcció del departament de gestió de persones del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Expert en Lean Management des de 2002, PMP Certified i Scrum Master.

Laia Febrer Carretero – Col·laboradora de la Consultora Tal3ntia. Llicenciada en Matemàtiques i Estadística per la UPC, MBA Internacional per La Salle Business School i Postgrau en Comunicació per la URL. Posseeix més de 15 anys d’experiència a la indústria farmacèutica en diverses àrees com l’accés al mercat i el màrqueting, 6 dels quals en posicions directives. Exerceix com a Coach Executiu (Certificació ICF) i és professora de programes superiors de Màrqueting a la UB. Posseeix diverses experiències internacionals i de gestió d’equips a Espanya i França. Experta en Gestió de Projectes i Scrum Master.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/vols-entrenar-la-gestio-de-projectes/

Añadir a mi calendario

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Abril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Abril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Abril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Abril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Abril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Marzo, 2024