Vols entrenar la gestió de projectes?

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: Empresaris, directius, caps d’àrea o responsables de departaments on la gestió de projectes i persones per projectes sigui clau en el desenvolupament d’accions i consecució d’objectius.

Objectius: Aprendre a treballar per projectes, entenent els elements bàsics i els beneficis del mètode respecte a la qualitat i a la visió d’un model compartit. Conèixer la metodologia de gestió per projectes com a eina per fomentar el treball en equip i l’aportació individual. Entrenar les competències bàsiques per a la direcció de persones per projectes, inclosa la definició i seguiment d’objectius i indicadors. Entendre la gestió del canvi des de la perspectiva del canvi personal.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Saúl Larrayad Porroche – Fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l’Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RRHH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal i Andorra, i actualment compagina la labor de formació i coaching amb la direcció del departament de gestió de persones del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Expert en Lean Management des de 2002, PMP Certified i Scrum Master.

Laia Febrer Carretero – Col·laboradora de la Consultora Tal3ntia. Llicenciada en Matemàtiques i Estadística per la UPC, MBA Internacional per La Salle Business School i Postgrau en Comunicació per la URL. Posseeix més de 15 anys d’experiència a la indústria farmacèutica en diverses àrees com l’accés al mercat i el màrqueting, 6 dels quals en posicions directives. Exerceix com a Coach Executiu (Certificació ICF) i és professora de programes superiors de Màrqueting a la UB. Posseeix diverses experiències internacionals i de gestió d’equips a Espanya i França. Experta en Gestió de Projectes i Scrum Master.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/vols-entrenar-la-gestio-de-projectes/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top