Perquè fracassem quan no desenvolupem les competències transversals?

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Directius, gerents, professionals i, en definitiva, totes aquelles persones que busquen conèixer la intel·ligència emocional per entendre el món emocional i ser més eficient en la presa de decisions, decidint amb més comoditat davant de reptes, de problemes i d’objectius desafiants..

Objectius: A través de la transmissió del coneixement, de l’intercanvi vivencial i d’exercicis pràctics, es pretén adquirir consciència del que són les emocions, del que ens passa quan les vivim i què podem fer per viure-les diferentment..

Preu: 203 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors:

Isabel Martín Velasco – Consultora Sènior d’Opció RR.HH. Diplomada en magisteri. Postgrau en desenvolupament de RR.HH. Practitioner en Programació Neurolingüística. Especialitzada en classificació professional i compensació en equips de treball. És responsable de tots els projectes de consultoria i processos de gestió del canvi i formadora en totes les àrees de RR.HH i estratègia de les organitzacions. Ha elaborat nombrosos diccionaris de competències i avaluacions per competències en el sí de projectes d’acompanyament al canvi a diferents organitzacions del País i de Catalunya. Coordina també estudis de satisfacció al client, metodologia servqual i avaluació 360o.

Elisa Fité Puig – Consultora Sènior i sòcia fundadora d’Opció RR.HH. DESS (Diploma d’estudis superiors especialitzats en psicologia per la Universitat de Toulouse-Le Mirail). Disposa d’un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per IESE i és Practitioner en Programació Neurolingüística. Dirigeix i coordina tots els projectes de consultoria a Opció RR.HH., des de projectes formatius en competències relacionals, tant a responsables com a tècnics a diferents organitzacions d’Andorra, Catalunya o País Basc, fins l’anàlisi de clima en equips directius. Organitza els processos de selecció per competències i Assessment Center a diferents perfils professionals.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/soft-skills/

Afegeix al meu calendari

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Abril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Abril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Abril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Abril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Abril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Març, 2024