Perquè fracassem quan no desenvolupem les competències transversals?

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Directius, gerents, professionals i, en definitiva, totes aquelles persones que busquen conèixer la intel·ligència emocional per entendre el món emocional i ser més eficient en la presa de decisions, decidint amb més comoditat davant de reptes, de problemes i d’objectius desafiants..

Objectius: A través de la transmissió del coneixement, de l’intercanvi vivencial i d’exercicis pràctics, es pretén adquirir consciència del que són les emocions, del que ens passa quan les vivim i què podem fer per viure-les diferentment..

Preu: 203 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors:

Isabel Martín Velasco – Consultora Sènior d’Opció RR.HH. Diplomada en magisteri. Postgrau en desenvolupament de RR.HH. Practitioner en Programació Neurolingüística. Especialitzada en classificació professional i compensació en equips de treball. És responsable de tots els projectes de consultoria i processos de gestió del canvi i formadora en totes les àrees de RR.HH i estratègia de les organitzacions. Ha elaborat nombrosos diccionaris de competències i avaluacions per competències en el sí de projectes d’acompanyament al canvi a diferents organitzacions del País i de Catalunya. Coordina també estudis de satisfacció al client, metodologia servqual i avaluació 360o.

Elisa Fité Puig – Consultora Sènior i sòcia fundadora d’Opció RR.HH. DESS (Diploma d’estudis superiors especialitzats en psicologia per la Universitat de Toulouse-Le Mirail). Disposa d’un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per IESE i és Practitioner en Programació Neurolingüística. Dirigeix i coordina tots els projectes de consultoria a Opció RR.HH., des de projectes formatius en competències relacionals, tant a responsables com a tècnics a diferents organitzacions d’Andorra, Catalunya o País Basc, fins l’anàlisi de clima en equips directius. Organitza els processos de selecció per competències i Assessment Center a diferents perfils professionals.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/soft-skills/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top