12è Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar

El Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar és una iniciativa dels set Comuns i del Govern d’Andorra, juntament amb l’Organització Mundial de Turisme, amb la voluntat de constituir un fòrum de debat permanent sobre el desenvolupament i la sostenibilitat del turisme en zones de muntanya. Té una periodicitat biennal i l’organitzen els Comuns de manera rotatòria.

La sostenibilitat i el benestar seran dos elements claus dels debats de la 12a edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya, que aquest any introdueix per primer cop el terme benestar a la seva nomenclatura, convertint-se així en el Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar. Aquest tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de març del 2024 a ANDORRA-Encamp i comptarà amb més de vint ponents internacionals que exploraran les noves tendències del sector posant el focus en l’oferta d’experiències sostenibles i de benestar.

En aquesta edició, en què s’espera la participació de més de 350 professionals del sector turístic, professionals de primer nivell i múltiples representants institucionals debatran, durant les dues jornades de treball (20 i 21 de març del 2024), sobre qüestions com la sostenibilitat com a eix pel desenvolupament del sector turístic, la diversificació turística i els productes turístics emergents del turisme del futur per respondre a les noves demandes dels viatgers, l’IA aplicada al sector turístic, entre d’altres.

Andorra Business participarà en aquest esdeveniment fent una presentació i moderant una taula de debat, « EL TURISME DE SALUT I BENESTAR », el dimecres 20 de març de les 15 h a les 16.30 h.

Articles recents

35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

El 13 i 14 de juny del 2024 a La Seu d'Urgell se celebra la 35a edició de la Trobada…

10 Mai, 2024

Jornada jurídica Cases & Lacambra – L’Acord d’Associació amb la UE: perspectives legals

Jornada jurídica per parlar sobre les perspectives legals de l'Acord d'Associació amb la UE

3 Mai, 2024

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Avril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Avril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Avril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Mars, 2024