12è Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar

Chargement Évènements
MountainLikers

El Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar és una iniciativa dels set Comuns i del Govern d’Andorra, juntament amb l’Organització Mundial de Turisme, amb la voluntat de constituir un fòrum de debat permanent sobre el desenvolupament i la sostenibilitat del turisme en zones de muntanya. Té una periodicitat biennal i l’organitzen els Comuns de manera rotatòria.

La sostenibilitat i el benestar seran dos elements claus dels debats de la 12a edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya, que aquest any introdueix per primer cop el terme benestar a la seva nomenclatura, convertint-se així en el Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar. Aquest tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de març del 2024 a ANDORRA-Encamp i comptarà amb més de vint ponents internacionals que exploraran les noves tendències del sector posant el focus en l’oferta d’experiències sostenibles i de benestar.

En aquesta edició, en què s’espera la participació de més de 350 professionals del sector turístic, professionals de primer nivell i múltiples representants institucionals debatran, durant les dues jornades de treball (20 i 21 de març del 2024), sobre qüestions com la sostenibilitat com a eix pel desenvolupament del sector turístic, la diversificació turística i els productes turístics emergents del turisme del futur per respondre a les noves demandes dels viatgers, l’IA aplicada al sector turístic, entre d’altres.

Andorra Business participarà en aquest esdeveniment fent una presentació i moderant una taula de debat, « EL TURISME DE SALUT I BENESTAR », el dimecres 20 de març de les 15 h a les 16.30 h.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top