El nou Consell d’Administració d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), que ha celebrat aquest dimarts la seva primera reunió, ha nomenat Imma Jiménez nova directora de la societat pública.

Imma Jiménez, de 36 anys d’edat, és llicenciada en sociologia, per la Universitat de Barcelona màster en direcció de Recursos Humans per l’EADA i Executive Program en Direcció i Desenvolupament de Persones per ESADE. La seva experiència professional ha girat al voltant dels recursos humans. Entre el 2002 i el 2003 va exercir com a tècnica a l’àrea de formació i desenvolupament de Sodexho, una empresa multinacional dedicada a la restauració col·lectiva, incorporant-se posteriorment com a tècnica de Recursos Humans del grup Via Moda. El 2004 s’incorpora a Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) primer com a tècnica de Departament de Gestió de Persones assumint-ne posteriorment la direcció, tasca que ha desenvolupat fins l’actualitat. Des del novembre del 2013 ha compaginat aquestes funcions amb la coordinació dels clústers de la iniciativa Actua.

El nou Consell d’Administració de l’ADI S.A.U., que va ser nomenat el passat 6 de maig pel Consell de Ministres, constituït en junta universal d’Andorra Desenvolupament i Inversió, està integrat per:

President:
Josep Maria Missé, secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica

Vicepresidenta:
Neus Soriano, secretària d’Estat de Turisme i Comerç

Secretari:
Albert Moles, director de Forces Elèctriques d’Andorra

Consellers:
Jordi Nadal, director del Servei de Telecomunicacions d’Andorra
Jordi Fabregat, professor associat al Departament d’Economia, Finances i Comptabilitat d’ESADE

Consellers independents:
Marc Pantebre president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra
Xavier Altimir, president de la Confederació Empresarial Andorrana
Jordi Marín, director general de Microsoft Catalunya, expert internacional en el sector de les noves tecnologies i innovació
Josep Maria Payà Padreny, director mèdic de Quality Medical Service, expert internacional en l’àmbit sanitari i assistencial