La III Jornada sobre Inversió i Negoci a Andorra reunirà aquest divendres, 9 de juny, a Madrid a empresaris, representants institucionals i responsables polítics per analitzar les oportunitats que representa Andorra per Europa.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’hotel Ritz de la capital espanyola i comptarà amb la presència del ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya; el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp; el secretari d’Estat per la UE d’Espanya, Jorge Toledo; Ana Palacio, advocada i ex ministra d’Afers exteriors del govern d’Espanya; i Jaume García-Legaz, president executiu de CESCE, companyia espanyola d’assegurances de crèdit a l’exportació.

Aquesta tercera jornada du per títol ‘Andorra enfront d’Europa. Reptes i oportunitats’ i analitzarà les claus de l’acord d’associació entre Andorra i la Unió Europea, així com els atractius d’inversió del país per a les empreses europees, de la mà de representants empresarials i institucionals.

La jornada va dirigida a empreses i institucions interessades a conèixer amb major profunditat les grans oportunitats que ofereix el Principat, així com a potencials inversors d’altres països. La jornada, promoguda per les empreses S & R Estratègies Empresarials i MB Comunicació, compta amb el patrocini principal de Crèdit Andorrà, FEDA (Forces Elèctriques d’Andorra) i Andorra Telecom. A més, l’esdeveniment té el suport institucional del Govern andorrà i la col·laboració de la Cambra de Comerç, indústria i Serveis, i Andorra Turisme.

Actua Actua
Author: Actua Actua