La jornada empresarial d’aquest dijous emmarcada dins la Setmana d’Aragó a Andorra s’ha tancat amb més de 160 contactes entre professionals. L’esdeveniment ha reunit a Andorra la Vella més de mig centenar d’empresaris aragonesos i andorrans, a més de les principals entitats econòmiques de les dues regions.

El programa del dia, organitzat per Actua, el Govern d’Andorra, Aragón Exterior i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, ha incorporat reunions B2B (Business to Business). En períodes de 15 minuts i amb dos o tres interlocutors, depenent de l’empresa, s’han intercanviat oportunitats de negoci, s’han generat sinergies empresarials i s’han establert nous llaços comercials. Entre les empreses assistents a l’esdeveniment, una trentena han estat andorranes i una vintena aragoneses.

El ministre d’Afers Exteriors del Govern d’Andorra, Gilbert Saboya, ha inaugurat l’acte destacant la voluntat d’estrènyer els vincles comercials i econòmics, així com les relacions bilaterals de proximitat entre Aragó i Andorra. Posteriorment l’ambaixador d’Espanya, Manuel Montobbio, ha valorat la fluïdesa en les relacions entre els dos territoris i l’encert en l’organització d’aquesta reunió.

Per la seva banda, la consellera d’Economia, Indústria i Treball del Govern d’Aragó, Marta Gastón, ha exposat les oportunitats empresarials i de negoci que ofereix aquesta Comunitat Autònoma, amb una economia dinàmica, competitiva i diversificada.

L’èxit de participació i resultats de la jornada empresarial Andorra-Aragó reforça la idea de seguir potenciant les relacions entre territoris com a un dels motors per a dinamitzar, diversificar i fer créixer l’economia i la societat andorrana.