L’ambaixador dels Països Baixos a França i a Andorra, Ed Kronenburg, ha acollit aquest dimarts a la seva residència al ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya acompanyat d’una delegació andorrana, per presentar l’obertura econòmica a un grup de representants d’importants empreses holandeses.

El cap de la diplomàcia andorrana ha informat sobre les opcions d’inversió que ofereix Andorra, el nou marc fiscal i els treballs que s’estan duent a terme a través de la iniciativa Actua per captar capital estranger, diversificar l’economia i acompanyar la internacionalització de les empreses andorranes.

Han acompanyat al ministre Saboya, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Marc Pantebre, la coordinadora dels clústers de la Iniciativa Actua, el director de desenvolupament de negoci de Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) i representants de l’Ambaixada d’Andorra a França.

Per part holandesa, cal destacar la participació del president de la Ductch Banking Union, Chris Buijink, i de representants d’empreses com, Holland Bikes, l’empresa energètica Gasterra o l’entitat financera Rabobank, entre d’altres. També hi ha pres part Roger Strijland, màxim responsable de la “marca Holanda” així com membres de l’Ambaixada de Països Baixos a França encarregats de les qüestions econòmiques i relacions empresarials.

Actua Actua
Author: Actua Actua