Actua ha fet públic aquest dilluns, 27 de juliol, el nom de l’equip guanyador del Repte Covid19 que pretén millor la gestió de l’afluència de persones als establiments comercials del país. Després de les presentacions de cada equip i amb la valoració de l’equip de mentors del repte, els membres del jurat format per Actua, la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria d’Andorra, la Universitat d’Andorra i Andorra Telecom, van escollir la proposta de l’equip Broox, de Ramón Poca i Albert Minguell, que presentaven una solució basada en càmeres i intel·ligència artificial juntament amb una plataforma de màrqueting.

A més Broox és una startup de recent creació ubicada a Andorra que ofereix una plataforma per a la creació d’experiències interactives, intel·ligents i memorables en espais comercials. Com a quip guanyador s’ha emportat un premi en metàl·lic de 3.000 euros per a desenvolupar un pilot en un establiment comercial del Principat, la possibilitat d’entrar en el programa d’incubació del Niu d’Andorra Telecom, i l’opció de presentar la seva solució en diverses fires i congressos.

Un altre equip format per Sergio Dinis Rodrigues i Adelia de Castro ha rebut una menció especial a la seva solució degut a l’originalitat de la seva proposta basada en tubs, sensors i un indicador semafòric amb dispensador de gel incorporat.

Els altres dos equips finalistes van ser:

  • Equip StopCues format per Marc Camp i Niki Francesca, amb una solució basada en una aplicació i codis QR.
  • Equip FulmarData format per Juli Moa, Enrique Viguer i Eduard Cruz, amb una solució basada en ús de càmeres i intel·ligència artificial.
Actua Actua
Author: Actua Actua