34a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

Cargando Eventos
34a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

El 8 i 9 de juny del 2023 a La Seu d’Urgell se celebra la 34a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, un espai únic per crear nous contactes, compartir experiències professionals i conèixer de prop les idees i projectes més influents del sector empresarial.

Enguany el tema principal de la trobada gira entorn al lideratge empresarial, el talent i l’emprenedoria, incidint en la trajectòria i expansió de les empreses.

Durant els dies en què se celebra la Trobada, tenen lloc un conjunt de conferències i taules redones on s’analitzen i es debaten els diferents temes d’actualitat, i on també s’exposen les experiències dels ponents i de les personalitats més rellevants del moment.

Els actes inaugurals o de clausura presidits per part de rellevants personalitats de la política econòmica catalana, andorrana i espanyola, la presència de qualificats professors universitaris, d’empresaris de reconeguda valia i de destacats funcionaris situats en punts clau de l’Administració catalana, espanyola i de la Unió Europea aporten especial valor a la trajectòria de la Trobada.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top