eSports City Fest Andorra

Cargando Eventos
eSports City fest Andorra - Esdeveniment Andorra Business

L’eSports City Fest Andorra és l’esdeveniment d’esports electrònics on els jugadors millor classificats de l’eSports City League Andorra jugaran presencialment les finals, els 20 i 21 de maig al Poliesportiu d’Andorra. També competiran contra ciutats espanyoles i portugueses, amb l’objectiu de classificar-se per a la Dreamhack València.

En aquesta edició, també es competirà de forma presencial al F1 (Simracing), es podrà jugar a diferents jocs com el League of Legends o el Valorant a la zona free-play, o es gaudirà de zones dedicades al gaming i la realitat virtual. A més, comptarà amb la presència d’un circuit professional de Clash Royale, que confluirà amb el món amateur.

Però l’eSports City Fest Andorra no és només un esdeveniment competitiu d’esports electrònics, també té un vessant d’entreteniment adreçat als seguidors del món dels videojocs i de l’”Urban Style”, que podran gaudir d’espais amb espectacles com; batalles de rap, simuladors, un concert d’Elesky, pianista amb un repertori de les bandes sonores dels videojocs més coneguts, un torneig de bàsquet 3X3 organitzat per la Federació andorrana, zones de relax, i molt més.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top