Com calmar situacions tenses amb eines de comunicació no violenta

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: Directors, caps d’equip, personal encarregat de la comunicació corporativa i la relació amb els clients. Treballadors que hagin de gestionar situacions conflictives i/o que es trobin amb situacions on la comunicació en l’equip sigui difícil. Qualsevol persona que vulgui millorar les seves habilitats comunicatives.

Objectius: Els alumnes coneixeran les eines comunicatives que els permetin preparar-se i gestionar converses difícils. Desenvoluparan estratègies per calmar situacions potencialment violentes i transformar-les en diàlegs constructius. Treballaran eines que els permetin reduir l’estrès que generen aquestes situacions i practicaran eines pròpies de la comunicació no violenta com l’escolta activa o el problem-solving.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Ramon Tena Pera – Llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i màster en mediació per la Universitat de Barcelona. Mediador i formador en gestió positiva del conflictes. Director de Dialoga. Coordinador acadèmic del postgrau en mediació a la Universitat d’Andorra i Membre del Pool of Trainers del Consell d’Europa. Col·labora habitualment amb organismes internacionals en la facilitació de seminaris i grups de treball, i és col·laborador pedagògic de la Cambra, l’UdA, l’UPF, el Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya i el European Youth Forum. Màster en Gestió de Conflictes: Mediació per la UB.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/situacions-tenses/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top