Concurs d’aparadors de Nadal 2019

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
BASES

Participants: Hi poden participar tots els establiments d’Andorra.

Tema: El motiu fonamental de la decoració i de l’ambientació ha de ser el Nadal. El títol és de creativitat lliure.

Durada: Els establiments han de romandre decorats de l’1 de desembre del 2018 al 6 de gener del 2019.

Jurat: Estarà integrat per un representant del Club de Màrqueting, un representant d’Andorra Sostenible, un representant del Ministeri de Turisme i Comerç, així com un tècnic de prestigi reconegut, un membre del Ple de la Cambra i el secretari del jurat.

La composició del jurat podrà modificar-se si hi ha causes justificades per fer-ho. El veredicte serà inapel·lable. El jurat es reserva la facultat de variar el nombre dels premis, com també la possibilitat de declarar-los deserts.

INSCRIPCIONS

Són gratuïtes i s’han de formalitzar, mitjançant la butlleta d’inscripció, a la Secretaria de la Cambra, C/ Prat de la Creu, núm. 8, d’Andorra la Vella (telèfon 809292, fax 809293, e-mail: pepita@ccis.ad), abans del 30 de novembre del 2018. En el moment de la inscripció es donarà un distintiu que s’haurà de col·locar obligatòriament als aparadors concursants.

Els establiments participants han d’enviar per mail una fotografia del seu aparador abans de les 12h del dia 7 de desembre del 2018, a l’adreça pepita@ccis.ad. Els establiments que no enviïn la seva fotografia abans de la data límit, no entraran en concurs.

Consulta totes les bases a https://www.ccis.ad/concurs-daparadors-de-nadal/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top