DreamBig Andorra

Cargando Eventos
Dream Big Andorra

Vine el proper 22 d’octubre al Poliesportiu del BCA MoraBanc Bàsquet «La Bombonera» i participa en el Dream Big Andorra, una gran competició d’innovació en equips de 3 per generar solucions a 2 reptes a escollir; millorar els hàbits de vida saludables entre la població i millorar l’experiència i engagement del turisme esportiu a Andorra.

El DreamBig Andorra és un projecte impulsat per Andorra Esports Clúster, Morabanc Assegurances, Imagine i Andorra Recerca + Innovació, amb el suport d’Andorra Business.

Premis per a tots els participants amb la possibilitat d’incubació dels equips guanyadors de cada repte per convertir les idees en realitats. Els guanyadors de cada repte podran desenvolupar la idea amb l’oficina d’innovació oberta d’Andorra R+I, rebran regals sorpresa i tindran la oportunitat, juntament amb tots els participants, a assistir al partit entre el MoraBanc i el Càceres de dissabte a la tarda (fins a dos acompanyants). Els premis s’entregaran a la mitja part del partit.

La participació està oberta a empreses, emprenedors, estudiants i a qualsevol persona amb inquietuds per aprendre metodologies d’innovació, gaudint d’una experiència divertida i única.

Vine a generar innovació i viure una gran experiència emprenedora.

Us hi esperem de 11:30h a 15h, a la pista del BCA MoraBanc Andorra al Poliesportiu d’Andorra,

* Les places de l’esdeveniment son limitades, i el registre s’haurà de fer a través del web de l’esdeveniment.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top