El Blockchain aplicat a les empreses

Cargando Eventos

Evento Otros
Bitcoins, cadena de subministrament, blockchain… és terminologia que escoltem a diari, un canvi de paradigma en la nostra forma d’entendre el món digital que acabarà integrant-se en les nostres vides segons els experts…
 
En aquesta conferència presentarem: Què és el blockchain? Com s’utilitza? Com canviarà el blockchain la forma de treballar, col·laborar, competir i innovar? Quins canvis provocarà el blockchain al sector financer? Com poden les empreses Andorranes aprofitar el seu potencial? De quins casos d ́ús podem aprendre? Quina legislació hem de tenir en compte per posicionar Andorra competitivament a Europa?
 
En aquesta conferència t’explicarem els conceptes bàsics del blockchain i les bases per aplicar-lo a la teva empresa amb èxit.

Agenda

18:30 Recepció d’assistents i acreditacions
18:45
Presentació: Sr. Álvaro Ortín, CEO d’Enzyme Advising Group
Benvinguda: Albert Moles , Director General, FEDA
18:55 “Blockchain com a palanca de canvi en el sector retail /financer”, a càrrec del Sr. José Parra Moyano , Expert en Blockchain (per vídeo conferència des de Zurich)
19:15 “Casos d’ús de la tecnologia blockchain”, a càrrec de la Sra. Inma González , Directora de Desenvolupament de Producte, Enzyme Advising Group, i del Sr. Ramón Cano, CEO, ByEvolution Creative Factory
19:35 “BlockchaIn: Contractes de boca en boca”, a càrrec del Sr. José Antonio Torre, Manager, Enzyme Advising Group.
20:00 Taula rodona
Modera: Sr. Álvaro Ortín, CEO d’Enzyme Advising Group
Intervenen: Ferran Martínez (Co fundador Globatalent), Ramón Cano (ByEvolutionn Creative Factory), Fito Benítez (Heatledger Scalable Blockchain Solutions) i Antoni Rodríguez (Director de l’oficina digital d’Andorra Telecom)
20:30 Networking
20:45 Cloenda

Inscripció gratuïta. Places limitades
https://recursos.enzymeadvisinggroup.com/innovation-and-technology-blockchain

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top