Els 8 passos per convertir les reunions en àgils, eficaces i orientades a resultats

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: Directors, caps d’àrea, responsables de negoci, empresaris i persones que treballen en equips, que vulguin dinamitzar les seves reunions de manera participativa, inclusiva, optimitzant el temps i els resultats, maximitzant els compromisos individuals i el compliment dels acords presos, a la vegada que contribueixen a crear equips cada vegada més autònoms i responsables.

Objectius: Aprendre els 8 passos clau per tenir reunions eficaces. Aprendre a empoderar els equips i assolir els objectius de les reunions.

Preu: 250 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Formadors: Núria Prenafeta Agelet, Consultora per al desenvolupament del talent a nuriaprenafeta.com i a Net4Talent (Madrid), coach executiva, organitzacional i d’equips acreditada per la ICF, psicoterapeuta i experta en disciplines d’enginyeria humana com PNL, mindfulness, hipnosi ericksoniana i DHE. AMP a l’IE Business School. Treballa amb particulars i empreses a Andorra i Espanya en la millora d’habilitats de lideratge, comercials i d’equips. Col·labora en premsa i ràdio sobre temes de desenvolupament humà i empresarial.

Inscripció: http://www.ccis.ad/pf/reunions-agils/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top