Formació en e-commerce: enlaira’t

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: Professionals de màrqueting, comunicació, periodisme i/o publicitat, que busquen reciclar-se i especialitzar-se en les noves disciplines del màrqueting digital. Professionals amb alguns anys d’experiència en empreses del sector i que vulguin millorar els seus coneixements i/o reorientar la seva activitat.

Objectius: Millorar la competitivitat, capacitació i professionalització dels comerciants minoristes, dotant-los dels coneixements digitals perquè puguin incorporar-los a les estratègies de màrqueting, vendes, publicitat i comunicació dels seus comerços. Adquirir els coneixements necessaris per integrar els canals digitals en les seves accions de venda. Aprendre diferents tipus d’estratègies de captació, fidelització i vinculació -engagementen entorns digitals. Aprendre a posicionar el seu comerç en cercadors com Google, i calcular la rendibilitat de les seves accions digitals i la millora de resultats.

Preu: 200 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS..

Formadors: Fernando Ramoneda – Co Fundador i director general a Iniced, Co Fundador de Incubame i Voltime. Expert en desenvolupament de negoci internacional i formació digital. Més de 20 anys d’experiència en direcció comercial d’empreses nacionals i multinacionals. Emprenedor i empresari del sector turisme i internet. Impulsor de la transformació digital de les organitzacions i de les persones.

Pau Llambí – CEO de Marketers Group. Àmplia experiència en digitalització d’empreses i elaboració d’estratègies de màrqueting. Premi GEMA 2012 a la Gestió Empresarial en la Mediació Asseguradora premi INESE a la innovació pel portal segurbonus.com.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/formacio-en-e-commerce-enlairat/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top