Formació Online Cambra de Comerç – Vitamina’t: les 5 vitamines per a l’exit

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
A hores d’ara és important mantenir un bon ritme físic i mental. Si no, el teu cervell deixarà de treballar. Ell busca la comoditat. No et perdis una sessió innovadora, divertida, pedagògica i formativa per potenciar la teva capacitat automotivadora i la teva autodisciplina positiva.

Està subvencionat pel Banc Sabadell d’Andorra i tindrà lloc el dia 17 de juny, de 9.30 a 13.30 h, amb una durada de 4 hores.

S’adreça a empreses de comerç, de turisme, empresaris i emprenedors, i després de les sessions el participant serà capaç d’entendre la importància de l’actitud positiva en el dia a dia, reflexionar clarament de com és percebut el participant i de com repercuteixen els seus missatges i accions en els altres; gestionar hàbilment els estats emocionals, i injectar energia, bon humor, riure i ganes de seguir fent una tasca d´alt rendiment i impacte.

Preu: 50.- €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de a Cambra.

Col·laboració tècnica: Xavier Borràs, expert en plans d´automotivació, creació de climes i entrenador emocional d´equips. Té una llarga experiència en programes de comunicació, connexió i protocol, amb especialització en els àmbits de les empreses de turisme i de comerç. Ha publicat en diferents suports de premsa escrita i ha aparegut en programes de TV i radio, i és amant de potenciar l´economia local respectant la cultura, les tradicions i els costums dels llocs, sempre en defensa de la responsabilitat i la sostenibilitat.

Inscriu-te aquí

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top