Introducció a la publicitat a Google

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: Professionals interessats en elaborar campanyes eficients de Google Ads per impactar a clients potencials, mitjançant Internet, i millorar les seves vendes.

Objectius: Aprendre a crear, configurar, gestionar i optimitzar correctament una campanya de Google Ads per tal d’obtenir-ne el màxim rendiment.

Preu: 165 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Formadors: Silvia Galofré, formadora i consultora de Màrqueting Digital. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UB, Màster en Social Media Branding and Strategy per la Salle Business School, Postgrau en Comunicació Digital per la URL, Màster en Formació del Professorat per la UPC. Disposa de les insígnies Google Partner i les següents certificacions: Google Analytics, Adwords Search, Adwords Display, Adwords per Mòbil, Adwords per Video y Shopping. Posseeix més de 15 anys d’experiència en el món de la comunicació i actualment és consultora i formadora de Màrqueting Digital per diferents empreses de l’àmbit formatiu, esportiu i farmacèutic, i col·laboradora de SisèGrau, S.L.U.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/publicitat-google/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top