Les 10 millors pràctiques per a l’excel·lència en el retail

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: emprenedors, gerents, propietaris i comandaments intermedis del sector del retail, així com responsables de l’administració pública i entitats relacionades amb el retail.

Objectius: durant el curs s’exposarà en primer lloc un model d’excel·lència que contempla deu millors pràctiques: el manteniment d’una escolta activa dins i fora del negoci, liderar, saber definir un pla estratègic, innovar contínuament, aplicar la intuïció estratègica, el quadre de comandament integral, gestionar projectes, millorar processos i el treball en equip. En segon lloc
es farà un taller pràctic perquè l’assistent pugui desenvolupar un pla estratègic del seu negoci.

Preu: 181 €.  Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Formadors: Joaquim Deulofeu – Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i soci-director de la consultora Qualitat, Serveis Empresarials. És també professor de Direcció Estratègica i de Qualitat i Sistemes de Gestió a l’empresa comercial a ESCODI, la universitat del comerç. Ha publicat diferents llibres sobre el retail. El darrer: Emprendiendo la excelencia en el retail, manual bàsic que a través de Farret, una empresa fictícia, crea un cas pràctic i demostra com aplicar una gestió més qualificada al negoci per garantir la supervivència i el progrés.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/retail/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top