Període d’inscripció – Taller Emprenedors 2019

Cargando Eventos

Evento Govern d’Andorra
Un any més, el Govern d’Andorra vol dur a terme una nova edició del Taller d’emprenedors amb la nalitat d’afavorir la creació de noves empreses al país, renovant així el teixit empresarial i creant noves oportunitats de negoci i d’ocupació.

També es vol potenciar el desenvolupament de projectes empresarials d’alt valor afegit, així com iniciatives emprenedores amb un impacte social més signi catiu.

El Taller d’emprenedors té el suport de la Universi-tat d’Andorra, que posa a la disposició dels empre-nedors la infraestructura necessària per al desen-volupament d’aquesta iniciativa.

Durant el desenvolupament del Taller s’oferiran gratuïtament coneixements i eines per facilitar als emprenedors el camí cap a la creació i la gestió d’una empresa amb certes garanties d’èxit.

Públic

El Taller d’emprenedors és una iniciativa gratuïta adreçada a tots els ciutadans majors de 18 anys, que tinguin esperit emprenedor i que vulguin desenvolupar la seva idea de negoci amb el suport d’unes sessions formatives.

Calendari

Inici de la formació: 7 de març del 2019.
Fi de la formació: 4 de juliol del 2019.

Es realitzaran unes 18 sessions formatives presen-cials, d’assistència obligatòria, a raó d’una sessió per setmana, els dijous de 16 a 19 h. en una aula multimèdia de la Universitat d’Andorra.

Premi

El Govern d’Andorra premiarà els tres millors plans d’empresa desenvolupats durant aquesta edició del Taller.

Inscripcióal al Taller

S’ha d’omplir el formulari d’inscripció de la web www.emprenedors.ad i concertar una entrevista personal de selecció al Govern d’Andorra (Servei Punt Empresa – planta baixa de l’Edi ci Prat del Rull, Camí de la Grau s/n,Telf. 875 716 – de 8.15h a 14h.).

Període d’inscripció: de l ‘11 de febrer a l’1 de març del 2019.

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top