POSPOSAT, PENDENT DE NOVA DATA – Premis CEA 2020

Cargando Eventos

Evento CEA
La CEA vol premiar la tasca de les empreses andorranes que treballen dia a dia amb criteris de sostenibilitat, igualtat i impuls del desenvolupament econòmic nacional.

Totes les empreses del país – en siguin sòcies, o no- poden optar als premis.

Tercera edició dels Premis CEA

L’any 2016, amb motiu del 10è aniversari de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), es va celebrar per primera vegada la festa empresarial d’Andorra.

Per a la CEA, és un plaer i un orgull presentar-vos la tercera edició del nostre sopar de gala,  en el qual presentem a més la nostra Memòria Anual i es lliuren els premis a les empreses més destacades del país.

Després de 13 anys, la CEA s’ha consolidat com una entitat cohesionadora del teixit empresarial del país.

Des de l’any 2006, s’hi han anat sumant més de 800 empreses, que han estat guiades i han rebut ajut en la seva aventura empresarial.

Des de la seva aparició, cada any s’ha presentat un acte de tancament, amb la presentació d’una memòria i el resum de l’activitat de l’any anterior.

Els premis CEA busquen posar en relleu l’activitat de les empreses del Principat. L’objectiu principal és recompensar la feina ben feta, en un dels esdeveniments empresarials i socials més destacats del calendari nacional.

En el marc de la política de responsabilitat social corporativa de la CEA, el 7% del preu del sopar es destinarà a les noves línies empresarials del servei d’integració laboral de la Creu Roja Andorrana.

Candidatures obertes

Més informació

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top