Taller pràctic de contractació laboral, nòmines i quitances

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: tots aquells professionals que treballin dins dels departaments de RRHH, departaments financers i/o departaments d’administració, i tots aquells professionals que treballin o vulguin treballar en aquest àmbit i desitgin poder portar a la pràctica les modificacions establertes en la nova llei de relacions laborals.

Objectius: actualitzar els coneixements jurídic-laborals que regulen les relacions laborals entre empresari i assalariat. Dotar dels coneixements necessaris per a portar a terme contractacions laborals i conèixer com confeccionar les nòmines en tots els supòsits que poden donar-se a l’empresa. Conèixer els conceptes que composen una quitança i calcular correctament el seu import. Portar a terme, mitjançant casos pràctics, l’aplicació de la nova legislació laboral.

Preu: 275 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Olga Codina Roquet – Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, assessora jurídica especialitzada en l’àrea jurídico-laboral i mercantil. Advocada en exercici. Professora col·laboradora de Lidera, SL.

Rosa Boronat Canal – Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, assessora jurídica especialitzada en l’àrea jurídico-laboral i mercantil. Advocada en exercici. Professora col·laboradora de Lidera, SL.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/contractacio-laboral/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top