Visual Merchandising: Implantació directa en el punt de venda

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: Directius, gerents, professionals i, en definitiva, totes aquelles persones que busquen conèixer la intel·ligència emocional per entendre el món emocional i ser més eficient en la presa de decisions, decidint amb més comoditat davant de reptes, de problemes i d’objectius desafiants.

Objectius:Dotar els alumnes de coneixements i habilitats per poder projectar un punt de venda mitjançant les tècniques, formes de presentació, estudi del muntatge i exposició de la mercaderia. En el curs també es tracten els principis fonamentals de les estratègies del marketing, visual merchandising i aparadorisme.

Infondre la sensibilitat i el feeling necessaris per poder crear i generar estil en els maniquís i en l’espai expositiu en el comerç.

Preu: A determinar amb cadascun dels participants, depenent de la grandària de l’establiment i el nombre de persones inscrites de la mateixa empresa. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: David Gómez Prieto – visual merchandiser & retail designer. Coordinador de visual merchandising, window dresser, estilisme i moda a l’Institut de Diseny IED i a ÀRTIDI, Escola Superior d’Aparadorisme i Visual Merchandising de Barcelona. 15 anys d’experiència al grup Inditex com a responsable d’imatge i formador d’equips par a Espanya, Itàlia i Mèxic. Window dresser & flagship store a Itàlia, França i Espanya. Col·laboracions com a visual merchandiser i creatiu a Elena Miró, Carácter, Germaine de Capuccine i Lupo Barcelona, entre altres. Responsable de la decoració i la il·luminació artística del Ministeri d’Assumptes Exteriors al Palau de Santa Cruz (Madrid). Director artístic en POP-UP INSPIRE, event dirigit a joves artistes.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/visual-merchandising-implantacio-directa-en-el-punt-de-venda/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top