Webinar Cambra de Comerç – Coneix com millorar la teva productivitat amb Google Drive

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
En aquest webinar coneixerem les principals funcionalitats de Google Drive, així com treballar en equip amb una eina col·laborativa. Descobrirem com generar arxius -documents, fulls de càlcul i presentacions- per compartir-los en temps real. Coneixerem com guardar qualsevol tipus d’arxiu i fer-ho «visible» a qui ho necessiti, i com accedir a la informació i gestionar-la des de qualsevol lloc. També, com utilitzar el cercador de Drive per accedir als elements de forma àgil.

Aquesta sessió està adreçada a totes les persones que volen conèixer com treballar al núvol amb una eina col·laborativa i gratuïta, i és ideal si estàs teletreballant, treballes en equip o necessites compartir informació amb clients/col·laboradors.

Està organitzat conjuntament amb el despatx Jordi Batalla, tindrà lloc el proper dijous 30 d’abril, de les 11.00 h a les 12.00 h, i serà a càrrec d’Esther Orive, consultora experta en innovació, millora i gestió del coneixement. Especialista en la gestió del canvi i la transformació digital, amb més de 20 anys d’experiència en l’anàlisi organitzacional, la millora de processos i la implementació d’entorns col·laboratius i d’aprenentatge. Imparteix formació relacionada amb soft skills i metodologies Lean, Agile i Design Thinking, col·labora en el desenvolupament de projectes de gestió del coneixement i captació del talent, és Agile Coach i imparteix formació a diversos centres de capacitació professional.

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top