Webinar Cambra de Comerç – El diàleg: eina de poder en la resolució de conflictes en les empreses

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
La mediació és un procés que ofereix a les empreses tenir el control i el poder sobre la resolució del conflicte. En un procés judicial, el poder sobre la sentència la té el jutge, mentre que en una mediació el poder sobre l’acord està en mans de les parts, que són qui decideixen.

Tindrà lloc el proper dijous 14 de maig, a les 16.00 h, i serà a càrrec de Natàlia Flores, Advocada i Mediadora. Inscrita als registres de família i dret privat del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya; en el Tribunal Arbitral i de Mediació Esportiu de Catalunya (TAEC). Sòcia cofundadora de GIRa especialitzada en serveis ADR o resolució alternativa de conflictes: mediació, negociació, conciliació, facilitació o assessorament en gestió i resolució de conflictes; BCN Resol ODR Solutions SL, apps de detecció i resolució de conflictes en l’àmbit dels adolescents i de l’empresa: apps B-resol i Co-resol. Formadora en ADR (Alternative Dispute Resolutions) i Vocal de la Comissió d’advocats-mediadors de l’ICAB des del març de 2010 fins al setembre de 2019. 

Marta Méndez,  Advocada i mediadora inscrita en els registres de família i dret privat del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya; en el Centre d’ADR de l’ICAB; en el Registre de Mediadors de Cambra de Comerç de Barcelona i en el Tribunal Arbitral i de Mediació Esportiu de Catalunya. Sòcia cofundadora de GIRa especialitzada en serveis ADR o resolució alternativa de conflictes: mediació, negociació, conciliació, facilitació o assessorament en gestió i resolució de conflictes; BCN Resol ODR Solutions SL, apps de detecció i resolució de conflictes en l’àmbit dels adolescents i de l’empresa: app B-resol i app Co-resol. Formadora en ADR i Vicepresidenta de la Comissió d’advocats-mediadors del ICAB des del setembre de 2019.

Inscriu-te aquí

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top