Webinar Cambra de Comerç – Els beneficis de promoure l’escolta activa en l’equip

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
“Com a professional de la mediació, sovint he pogut observar els beneficis que comporta que una persona se senti escoltada: l’ajuda a asserenar-se, se sent compresa i permet que situacions complexes es puguin encaminar cap a la cerca de solucions. Per això aquesta és una de les principals eines en la prevenció dels conflictes” Ramon Tena

Els participants en aquest webinar entendran com funciona la comunicació activa i quins són els seus beneficis i practicaran algunes eines específiques d’escolta activa.
 
Està organitzat conjuntament amb l’empresa Dialoga, tindrà lloc el proper dimarts 2 de juny, a les 11.00 h, i serà a càrrec de Ramon Tena, mediador en l’àmbit de les organitzacions i de la família des de fa 8 anys. Col·laborador habitual de la Cambra, el Fòrum Europeu de Joventut i el Consell d’Advocats de Catalunya. He treballat en empreses i administracions públiques a Andorra i en l’àmbit internacional. Des del 2014 és formador del Consell d’Europa, on ha liderat projectes formatius en lideratge i transformació de conflictes amb joves. És un dels impulsors i coordinador del postgrau en mediació a la Universitat d’Andorra (2014 i 2018). També treballa habitualment com a formador de mediadors a Espanya i França. Va treballar al Govern d’Andorra fins el 2012, quan va decidir emprendre una nova aventura amb Dialoga, un projecte d’emprenedoria social que té com a objectiu ajudar a resoldre situacions conflictives a través del diàleg. És llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i màster en mediació per la UB.

Programa
 

  • La comunicació i els seus obstacles
  • Especial incidència en les dificultats durant el treball a distància.
  • L’escolta activa: quan escoltar implica un esforç
  • Què és l’escolta activa?
  • Quins són els seus beneficis?
  • Escolta activa i emocions

Inscripció aquí

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top