Webinar Cambra de Comerç – Innovacio 360º, ara més que mai

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Aquest webinar, que no està recomanat als especialistes de la innovació, donarà orientacions de com ens hem de reinventar, a través de la metodologia de resolució de problema o assoliment de repte, i explicarà com aprofitar el potencial de la nostra ment quan estem innovant.

Està organitzat conjuntament amb Opció RRHH i Innovand, tindrà lloc el dijous 23 d’abril, a les 16 h, i serà a càrrec de:

Elisa Fité,  Certificada en desensibilització i reprocessament de creences (Institut Europeu EMDR) A OPCIÓ és responsable dels projectes de millora organitzacional, àrea persones i de la formació en soft skills i tècniques de innovació en equips. Dirigeix i coordina tots el projectes de consultoria realitzats per l’equip d’Opció des de projectes formatius en habilitats socials a posicions de comandaments o de tècnics fins l’anàlisi d’estrès laboral o toxicitat en les persones a diferents empreses andorranes, de França o Espanya. 

Silvia Cunill, MBA, per l’IESE i DIBEX per l’ISDI. Actualment, Innovation Program Manager i Regional Manager de Iberia, Latam y África a EFMA, la major associació internacional de bancs i asseguradores amb focus en la Formació. Directora d’ iNNOVACIÓ, Marketing i Nous Canals a Crèdit Andorrà (Fins juny 2018) i membre de diversos Consells d’Administració. Co-Formadora del mètode d’iNNOVACIÓ d’aproximadament el 20% de la plantilla de Crèdit Andorrà a Andorra i Espanya i, actualment, col.laboradora d’ISDI i IESE. Ponent al Revolution Banking 2018 de Madrid , Congrés internacional de Banca Privada 2018 a París i Innovation Summit 2019 a París. Portaveu habitual de Crèdit Andorrà (feb 2011-Jun18).

Enllaç ZOOM: https://zoom.us/j/99656012033

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top