Webinar Cambra de Comerç – Prevenir conflictes en temps de teletreball

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
La crisi de la COVID 19 ha fet que en molt poc temps ens haguem vist obligats a adaptar la nostra forma de treballar. Per a la majoria això ha suposat treballar des de casa i sense contacte físic amb els nostres companys de feina.

A banda que ens ha fet sortir de la nostra zona de confort, la comunicació amb l’equip es fa molt més difícil i creix el risc de malentesos.

Aquest webinar donarà als participants algunes eines per millorar la comunicació amb els equips i evitar així l’aparició o creixement de conflictes.

El participants reflexionaran al voltant dels reptes a la comunicació en situacions de teletreball, obtindran eines per gestionar la comunicació d’una forma positiva, i adquiriran pautes per prevenir conflictes derivats d’una mala comunicació.

Està organitzat conjuntament amb l’empresa Dialoga, tindrà lloc el proper dimarts 19 de maig, a les 11.00 h, i serà a càrrec de Ramon Tena, mediador en l’àmbit de les organitzacions i de la família des de fa 8 anys. Col·laborador habitual de la Cambra, el Fòrum Europeu de Joventut i el Consell d’Advocats de Catalunya. He treballat en empreses i administracions públiques a Andorra i en l’àmbit internacional. Des del 2014 és formador del Consell d’Europa, on ha liderat projectes formatius en lideratge i transformació de conflictes amb joves. És un dels impulsors i coordinador del postgrau en mediació a la Universitat d’Andorra (2014 i 2018). També treballa habitualment com a formador de mediadors a Espanya i França. Va treballar al Govern d’Andorra fins el 2012, quan va decidir emprendre una nova aventura amb Dialoga, un projecte d’emprenedoria social que té com a objectiu ajudar a resoldre situacions conflictives a través del diàleg. És llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i màster en mediació per la UB.

Inscriu-te aquí

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top