Webinar Cambra de Comerç – Recursos d’automotivació per empoderar-se

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
El que finalment determina l’èxit és la capacitat d’automotivar-se, i la bona notícia és que podem gestionar-la eficientment, potenciar-la i sobretot fer-la créixer, a través d’una bona gestió del nostre optimisme intel·ligent.

L ́automotivació és la capacitat de la persona per establir objectius, il·lusionar-se amb ells i adjudicar els recursos i l’energia òptima per aconseguir-los fer realitat.

En aquests moments és important mantenir un bon ritme físic i mental. Si no, el nostre cervell deixarà de treballar, ja que el que ell busca és la comoditat. No et perdis una sessió innovadora, divertida, pedagògica i formativa per potenciar la teva capacitat automotivadora i la teva autodisciplina positiva. Comença a dissenyar els primers passos per posar en marxa el teu pla d ́automotivació, un pla que t ́empoderi, que et permeti prendre les regnes de la teva vida, per després poder compartir-la amb els altres.

Està organitzat conjuntament amb Altavisibilitat, tindrà lloc el proper dijous 16 d’Abril, de les 11.00 h a les 12.00 h, i serà a càrrec de Xavier Borràs, expert en plans d´automotivació, creació de climes i entrenador emocional d´equips. Té una llarga experiència en programes de comunicació, connexió i protocol, amb especialització en els àmbits de les empreses de turisme i de comerç. Ha publicat en diferents suports de premsa escrita, ha aparegut en programes de TV i radio, i és amant de potenciar l´economia local respectant la cultura, les tradicions i els costums dels llocs, sempre en defensa de la responsabilitat i la sostenibilitat.

Inscriu-te aquí

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top