Webinar Cambra de Comerç – Small is beautiful: Oportunitats futures per al comerç local i de proximitat

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
El COVID-19 està provocant moviments en el replantejament del propòsit de les marques. La societat demanda una raó de ser, un propòsit honest. La societat i els clients demanden aportacions creïbles i útils. El COVID -19 ha accelerat els nostres plans 10 anys. Tothom està posant en marxa una obertura de consciència cap als nostres veïns, col.laboradors, equips … més sentiment de pertinença a la comunitat.

El consum conscient i reflexiu marcarà la pauta. Les empreses que demanin ajuts als Estats sense fer res per la societat seran rebutjades. Les persones que s´han quedat sense feina es revelaran com mai contra les empreses fredes i poc compromeses. En aquests moments crítics, canviarem el “Com Podem vendre més” pel “Com Podem donar suport als nostres clients”. Avui és moment pels missatges simples, reals i empàtics. Haurem d´expressar la identitat de marca i els valors.

Està organitzat conjuntamente amb NBB Altavisibilitat, tindrà lloc el dijous 21 de maig, a les 11h, i será a càrrec de Xavier Borràs expert en plans d´automotivació, creació de climes i entrenador emocional d´equips. Té una llarga experiència en programes de comunicació, connexió i protocol, amb especialització en els àmbits de les empreses de turisme i de comerç. Ha publicat en diferents suports de premsa escrita i ha aparegut en programes de TV i radio, i és amant de potenciar l´economia local respectant la cultura, les tradicions i els costums dels llocs, sempre en defensa de la responsabilitat i la sostenibilitat.

Inscriu-te aquí

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top