36a Universitat d’estiu d’Andorra

Cargando Eventos

Evento UdA
Mentre es prepara la XXVII Cimera iberoamericana de caps d’estat i de govern, que se celebrarà el 2020 a Andorra, sota el lema Innovació per al desenvolupament sostenible – Objectiu 2030, el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i el Ministeri d’Afers Exteriors han previst que la Universitat d’Estiu d’Andorra esdevingui un espai de reflexió sobre aquesta temàtica.

Aquesta edició compta amb la participació d’experts que des de diferents disciplines desgranaran alguns dels aspectes d’aquesta temàtica.

Descarrega’t el programa 

La Universitat d’Estiu d’Andorra és gratuïta i oberta a tothom. La inscripció no és obligatòria. Hi haurà servei d’interpretació simultània. Es lliuraran certificats d’assistència a les persones inscrites que assisteixin a un mínim de set sessions. La Universitat d’Estiu d’Andorra, a través de la Universitat d’Andorra, s’inclou dins del programa de les activitatsde la Xarxa Vives d’Universitats. El curs de 20 hores és susceptible de ser reconegut amb crèdits de lliure elecció per les universitats de la Xarxa. Inscripcions a través del web.

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top