Matins d’Actua – Vols muntar el teu propi negoci? Per on he de començar?

Cargando Eventos

Evento Actua
A l’hora de muntar un nou negoci, cal plantejar-se diverses qüestions. Vull simplement obrir un comerç o bé muntar una societat? Quins avantatges i inconvenients té cada opció? Quins impostos i taxes hauré de pagar en cada cas? Puc optar a alguna ajuda o subvenció?

Ponents

Maika Nin – Sòcia-Directora d’Assessorament, Inversió Estrangera i Fiscalitat a Triple A. Maika Nin ha desenvolupat la seva carrera professional durant més de 10 anys a firmes d’auditoria a Andorra. En concret, ha participat en la modificació de la Llei de comptabilitat dels empresaris per adequar-ho a l’entrada en vigor de l’impost sobre societats. I, en els darrers anys ha col·laborat en les publicacions de temàtica comptable i del sistema tributari andorrà.

Mònica Núñez – Sòcia-Directora d’Auditoria, Consultoria i Propietat Intel·lectual a Triple A. Mònica Núñez ha desenvolupat la seva carrera professional durant més de 20 anys a firmes d’auditoria a Espanya i Andorra. Tanmateix, en els darrers anys s’ha especialitzat en l’àmbit de la consolidació comptable. Aquest fet li ha permès desenvolupar aquesta especialitat com a freelance en una empresa cotitzada.

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top